mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Nie wszystkie dzieci lubią buraczki. Mój Dominik bardzo lubi zupkę z buraczkami. A jeśli chodzi o to żelazo to buraczki go mają w sobie dużo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mju te normalne parówki, to owszem jest tam wszystko tylko nie to co powinno, ale te dla dzieci, np.morlinki, to chyba są o.k. , chociaż z parówkami to i ja śpieszyć się nie będę.AGUTKO danonki już? Przecież, to krowie mleko?
A co do parówek to ja raczej nie będe Anielce dawać bo nie wiadomo co w nich jest....
Mielonego??? sorry ale jak słyszę coś takiego to normalnie . Mija Ty się boisz dawać coś takiego, ale jak ktoś da to spoko? dla mnie to jest poprostu eksperymentowanie na dziecku?Pati jadła już kartofeli z sosem i mielonego. Nieżartuje. .....Danio albo niepamiętam dobrze. Był o smaku biszkoptowym . Pati zjadła całe pudełeczko i nic jej nie było,bardzo jej smakowało . Ja sam boję się podawac nowości żeby jej nic niebyło, najlepiej żeby dawał jej to ktoś za moimi plecami.