reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

reklama
Wątek "Dieta.." a my tu o kupie:-D :-D :-D
Ale skoro już zaczęłam to u nas czasem są twarde owcze bobki /:wściekła/y:stękliwość przy nich maksymalna:wściekła/y:/, czasem maziadło:baffled: . Zawsze dokładnie oglądam te kupki, w domu to się ze mnie śmieją:-D

moje dziecko nadal gardzi wszelkimi deserkami. po każdym strzącha się tak jakby się spirytusu napiła:-D:-D:-D. taki mam przy tym ubaw że nie wiem, miny strzela przekomiczne.
śmiech śmiechem ale kurczę jakieś owoce jeść już powinna.
chyba jest zdecydowanie mięsożerna, kiełbasy ojcu mało z gardła nie wydrze, a jak jej się da w łapkę to sobie liże i ssie i nawet się nie skrzywi, a po słodziutkim jabłuszku mina jak po cytrynie

Dziewczyny dodajecie do zupki buraka????Chyba już można??
Jeśli chodzi o banany to my jemy już od 5 miesiąca, Marcel uwielbia:tak::tak::tak:ale ja wolę ze słoiczków bo kurde te kupcze to tyle świata przebyły nim do nas dotarły i cholera go wie co tam w nich jest.
:-:)-(Kupiłam dziś cielęcinkę z warzywami w pomidorach od 6 miesiąca niby ale jeszcze nie próbowaliśmy. Tak popatrzyłam po tych słoiczkach i kurcze im dzieciaczki starsze tym lepsze smakołyki dla nich: lazania, rizotto itp.

Mój lekarz zalecił mi dodawanie buraczka już od 5 miesiąca. Daję mu też brokuły i kalafiora. Uwielbia je ale najbardziej smakuje mu zupka właśnie z buraczkiem.
Jeśli chodzi o banana to ja czytałam, że można dawać od 6 msc. Raz dałam i nic mu nie było a za drugim razem dostał wysypki więc przestałam dawać.

Pati dostała zupki z buraczków ale niesmakowała jej.Spróbuję później dac.Banana je od tygodnia.Wczoraj dostała jabłko z bananami a dziś jabłko z brzoskwiną tarte przezemnie.

Ja gotuję najpierw buraczka z marchewką a po 10 minutach dodaję ziemniaczki bo one się szybciej gotują. Na koniec dodaję tłuszcz( masełko i troszkę oleju)

reklama
Do góry