reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Dziewczyny nie kupujcie zupki marchewkowej z ryżem z Bobovity jest ohydna!! Bleeee:no: :baffled: Ja niestety od razu kupiłam 2 słoiczki i do drugiego będę musiała jej dołożyć kurczaka, bo mi nie zje! Pierwszy zjadła tak na siłę i zachwycona nie była, a Ala przecież zupki uwielbia, jak sama spróbowałam, to wcale się jej nie dziwię, że nie chciała tego jeść!:no: Afuj!!

Za to kaszka z Bobovity, z owocami leśnymi (po 6 miesiącu) jest pyszna i smakowicie pachnie, mniam, mniam!!:tak: :-) :-p

reklama
A ja jestem w :szok: bo Oliwia wczoraj pierwszy raz zjadla cos o smaku brzoskwiniowym. byla to kaszka z HIPPa brzoskwiniowo-morelowa. Zrobilam Jej ta kaszka z probki i o dziwo zjadla:szok: Do tej pory plula kazda rzecza o takim smaku:tak: Chyba musze kupic ta kaszke:-) a kaszkami z BoboVity pluje na kilometr, kazda. Chyba nie smakuje Jej to mleko przez nich dodawane do kaszek:confused:

A Romek niestety przestał dostawać inne jedzenie prócz mego mleka, gdyż wyskoczyła mu jakieś uczulenie, cholera wie na co. Znowu jest tylko na moim mleku. Denerwuję się tylko, bo za miesiąc zacznę pracę i chcę żeby do tego czasu nauczył się ładnie jeść inne rzeczy. A te uczulenie tak szybko nie znikają...

Oj Marrtrudko masz klopot:baffled: niewyobrażam sobie,że teraz karmię tylko piersią.
Wczoraj zapodałam Wojtusiowi taki deserk z Hippa jogurt i owoce po 6 miesiącu i tak zażarło,że hej;-) uszy same się trzęsły a buzia otwierała:-D

A my testowalismy dzisiaj potrawkę z kurczaka Hippa, i tez mały zażeral ze hej!! ;-) bardzo mu smakowało!

A na tym moim zadupiu w ogóle nie ma obiadków z Hippa, deserki z trudem dostać, a obiadków to nigdzie tu jeszcze nie spotkałam:no: :wściekła/y: :baffled: , więc skazani jesteśmy na Gerbera, chociaż nie moge powiedzieć, bo Ali bardzo smakują, ale z ciekawości chciałabym jej też kupić jakieś inne smaki.

Moje maluchy bardzo lubią marchewkową z ryżem z Bobowity... Oj chyba co dziecko to inny smak.

My wczoraj testowaliśmy jarzynki z cielęcinką, niunio był zachwycony.:tak::tak: U nas też trudno dostać cokolwiek z Hippa, a Marcelowi lepiej idą dania z tej firmy.

Pati też smakowała zupka marchewkowa z ryżem.Zjadła cały słoiczek i gdyby było więcej zjadła by jeszcze.Agutko pisała kiedyś że dała Zuzi zupkę z buraczkami.Czy która s z was robiła ją też bo chciałabym wiedzic czy robic ja jak dla dorosłych czy innaczej?Tz ziemniaczkki razem z buraczkiem gotowac czy oddzielnie?

reklama
Ja Igorowi kupuję teraz BOBOVITĘ .Dzisiaj ze smakiem zjadł zupkę pomidorową z ryżem i kurczakiem , super zupka , wcinał szybciutko tak mu smakowała.
Wcześniej jadł dania z HIPP-a ale przeszliśmy na GERBERKI i BOBOVITKI.Chętnie pije soki BOBOFRUTY:-)

Do góry