reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Myszko,jak tylko skoncze NANy,ktore mam jeszcze w zapasie w domku,to kupuje niebieskie mleczko. ;-) A przepis mozesz mi juz napisac,bo pozniej,to jak wiesz,nie bedzie mnie na BB. ;-)

Agutko z tymi deserkami to fakt-nie wiem od czego to zależy:eek: :confused:

Renee,a ja juz wiem! :tak: Moj brat sie tym interesuje,bo jest w technikum gastronomicznym. ;-) I powiedzial mi,ze to zalezy od ... chemii :baffled: zawartej w tych wszelkich deserkach i kaszkach. Najwyrazniej jedna firma daje wiecej tej chemii,a druga mniej... :baffled:

reklama
Marcelko ma uczulenie na jabłko,:-( wyskoczyły mu krostki na brzuszku. Już raz tak miał więc przestałam mu dawać, kilka dni temu zaczełam znowu i krostki się pojawiły. Więc z jabłkiem narazie dajemy sobie spokój.
Dziewczyny jak u Was jest z karmieniem piersią? Ile razy karmicie jeśli wogóle?

mamamarcela - ja karmie moja corcie tylko piersia. je tak co 3 godzinki, w nocy sie nie budzi, wiec wychodzi nam 5 karmien dziennie. zamierzam jej zaczac wprowadzac nowe rzeczy jak skonczy 5 m-cy. moja lekarka kazala mi zaczac od marchewki, bo jablko moze wlasnie niektore dzieci uczulac

Mmaomarcela ja karmię piersią,ale różnie to bywa czasem tych karmień jest 3 w ciągu dnia i 2-3- w nocy a czasem kilka więcej,jak bardziej jest marudny.

Ja jeszcze karmię cycem, ale już dosłownie resztkami:-( , w ciągu dnia to wychodzą raptem 2 karmienia i w nocy 2. Jeszcze trochę i już nie będę miała czym karmić, zresztą mała juz coraz mniej chętnie pije cyca.:-(

Agutko niestety teraz nie mam za bardzo czasu, jutro też cały dzień zawalony a w środę wyjeżdżam w góry. Chyba dopiero w przyszły poniedziałek.:tak:
A co do twojej nieobecności to nic nie wiem ?? :dry: niestety nie jestem teraz na bieżąco z postami :no:

reklama
Myszko,oj to juz nie przeczytam. ;-) No nic,podpytam sie Mamy,jak gotowala to mleczko i najwyzej dosypie do niego jakas kaszke z BoboVity,czy cos. ;-)
A jesli chodzi o moja nieobecnosc,to wkleje Ci to,co pisalam na "Samopoczuciu...". ;-)

A poza tym w piatek rozwiazuje internetowa umowe... Jest teraz promocja,ze ta sama predkosc kosztuje polowe mniej niz do tej pory. :-) Wiec jakis czas nie bedzie mnie na BB... Ciezko powiedziec mi,ile... Czy miesiac,czy mniej,czy wiecej... Odpoczniecie sobie nareszcie ode mnie. :-p ;-)

Wiec juz rozumiesz. ;-)

Do góry