agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A Zuzia Vibovitu nie pije - pani doktor powiedziala,ze skoro je duzo i chetnie owoce,to dodatkowe - sztuczne witaminy sa niepotrzebne. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mija, ja też mu słodziłam i dodawałam do herbatki ale i tak nie chciał go pić.Ryba Pati też nie chciała za bardzo Vibovitu,ale osłodziłam lekko i wypija już.
Agutko, no właśnie Filip nie za bardzo chce jeść owoce a i ostatnio soki też rzadko pije. Poza tym nie muszę już mu podawać D3 bo ciemiączko się już zrosło całkowicie ale nasza pediatra stwierdziła, że warto mu podawać witaminy a i w Vibovicie i w Multi Sanostolu D3 jest.agutkaZG pisze:A Zuzia Vibovitu nie pije - pani doktor powiedziala,ze skoro je duzo i chetnie owoce,to dodatkowe - sztuczne witaminy sa niepotrzebne. ;-)
Luczynko, przy obecnym apetycie Filipa wcale mnie to nie przeraża.luczynka pisze:Ryba moja znajoma daje Multi Sanostol Corce i ta Mala ma po tym taki apetyt ze szok