reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta niemowlaka-co i kiedy !

Zuzia jadla dzis pomidorowke taka najprawdziwsza z ryzem. :-p :-D Bardzo Jej smakowala. :tak:

No i dalam Jej ... UWAGA ... 3 truskawki z ogrodka i wciela je z ogromnym smakiem. :tak: :-D (juz widze,Wasze ciegi na moim ciele,hehe :-p) Widzialam ostatnio na stronie,ktora tu byla kidys podana,ze od 9 miesiaca mozna je dziecku podawac. :-D No,a Zuzia,jakby nie patrzec,juz w 9 wkroczyla. ;-)

reklama
No i dalam Jej ... UWAGA ... 3 truskawki z ogrodka i wciela je z ogromnym smakiem. :tak: :-D (juz widze,Wasze ciegi na moim ciele,hehe :-p) Widzialam ostatnio na stronie,ktora tu byla kidys podana,ze od 9 miesiaca mozna je dziecku podawac. :-D No,a Zuzia,jakby nie patrzec,juz w 9 wkroczyla. ;-)
To Ty masz juz na ogródku truskawki:eek::confused: Oj chyba sie właśnie obśliniłam:-p:-p:-p:-D:laugh2:

To Ty masz juz na ogródku truskawki:eek::confused: Oj chyba sie właśnie obśliniłam:-p:-p:-p:-D:laugh2:

Mam! Mam! :-D I to dwa razy! :-D Najpierw pojawiaja sie maj/czerwiec a kolejna "porcja" pojawia sie w sierpniu. :-D :tak: Ahhhh,mniam! :-D Wszyscy w tym roku mieli zakaz probowania truskawek. :-p Pierwsza miala isc do Zuzankowego brzuszka. :tak: :-) A ze tak sie stalo,jutro ja atakuje krzaczki. :-D O ile grad ich nie zmiazdzyl. :dry::baffled::sick::-(

A moj Macius nie znosi chrupek kukurydzianych! Nawet nie tyle ich nie lubi, co nie odpowiadaja mu w dotyku i za zadne skarby nie chce wziasc ich do buzi! A jak mu wsadzilam i lekko ugryzl dolnymi zabkami to zrobil taka obrzdzona mine, ze myslalm, ze zwymiotuje!!! I do rak tez ich nie chce wziasc. Ale mam ubaw jak widze jego reakcje na ich widok! Skorke od chleba dostal dzis po raz drugi i byl postep, bo wzial do buzi, ale zamiast pomemlac sobie to od razu odgryz kawalek, potrzymal na jezyku i szybko wypluwal bo mu roslo w buzi! I tak postapil z cala skorka a potem uwaznie ja rozmazal na podlodze! Hahaha! Ciekawe kiedy zechce jesc takie rzeczy. Musze kupic mu biszkopty i zobaczyc co z nimi zrobi!!!:-)

Royanno moja Oliwka tez nie chciala brac chrupek do rak bo nie cierpiala jak sie Jej kleily do raczek :eek::-D ale od kilku dni nagle wziela jednego i zjadla calego, potem drugiego, kolejnego ... itd :eek::szok::tak:A teraz moglaby je jesc non stop. Nie wiem co sie stalo ale uwielbia je i radzi osbei z nimi naprawde swietnie. Przeklada z jednej raczki do drugiej, wklada do buzi, mamla, gryzie i tak bardzo zdziwiona zawsze sie im przyglada :eek::-p:-D:-D:-D Na Maciusia tez przyjdzie pora, zobaczysz.

Pati jadła wczoraj pomidorówkę z kluskami. Truskawki dawałam jej już z miesiąc temu , ale mrożone.

NO TRUSKAWEK IGOR NIE JE ALE KANAPKI Z MASŁEM I SEREM WCINA:-D I ŻUREK I POMODOROWA , BISZKOPTY I CHRUPKI KUKURYDZIANE I DUŻO INNYCH POTRAW

Adaś z kolei truskawki jadł już z trzy miesiące temu, ale do chleba i danonków jakoś nie mogę się przekonać. Choć zaczyna mi brakować pomysłów na podwieczorki więc kto wie może za kilka dni zrobię mu kanapeczkę.
Jadł już również skrzydełka z grilla i duszonki:-) A co niedzielę wcina z całą rodziną rosołek wołowy i ziemniaczki z mięskiem.

reklama
Oliwka tez juz dawno zaczela jesc truskawki bo mielismy swoje mrozone. Sklepowych bym sie bala jej dawac bo one sa pedzone na jakis paskudztwach :baffled::wściekła/y: Ale teraz juz pojawiaja sie pierwsze nasze truskawki wiec bedzie jadla swiezutkie :tak:

Do góry