reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Maluszków

Dziweczyny, nie chodzi mi o sypka kaszke do ktorej dodajemy wody/mleka i robimy same. Chodzi mi o gotowa do podania kaszke do picia. Sa w kartonikach, otwiera sie, wlewa do butli, podgrzewa i włala. Super sprawa- szybko i sprawnie, idealna na wyjazdy. W dodatku jak juz pisalam - smak mnie zachwycil i Poli tez podeszla.

Tak wyglada:
14774.jpg

no to się nie wypowiem :)

reklama
Dziweczyny, nie chodzi mi o sypka kaszke do ktorej dodajemy wody/mleka i robimy same. Chodzi mi o gotowa do podania kaszke do picia. Sa w kartonikach, otwiera sie, wlewa do butli, podgrzewa i włala. Super sprawa- szybko i sprawnie, idealna na wyjazdy. W dodatku jak juz pisalam - smak mnie zachwycil i Poli tez podeszla.

Tak wyglada:
14774.jpg

ja kilka rzy ją kupiłam SZymkowi rzeczywiście jest tylko na wyjazdy bo cena jest spora dwa takie kartoniki koło 10 zeta kosztują . jemu tez smakowała .
Na wyjazdy zawsze też zabierałam mu gotowe już mleko takie w butelkach co tylko przelewasz i jest ale on od 1 roku raczej sa chyba ze teraz już coś zrobili

ale fajna ta kacha do picia! kurde szkoda ze juz w polszy nie jestem, od razu bym kupila, w takim razie u nas sie jutro rozejrze za czyms takim
katik - ja juz podaje joghurty, ty tez? mala zajada az sie jej uszy trzesa...to znaczy zaczelam od jakis tam owocow z joghurtem, a teraz juz podaje takie male joghurciki od nestlee wlasnie

Justa - no w tym tygodniu kupilam Poli te z owockami jogurty, i tez jej smakuje. Jej to chyba wszystkie deserki smakuja, gorzej z obiadami.
Samych jogurtow jeszcze nie probowalam, ale jutro wybieram sie na zakupy jedzeniowe dla Mlodej to moze pomysle o jakis nowosciach.

ale fajna ta kacha do picia! kurde szkoda ze juz w polszy nie jestem, od razu bym kupila, w takim razie u nas sie jutro rozejrze za czyms takim
katik - ja juz podaje joghurty, ty tez? mala zajada az sie jej uszy trzesa...to znaczy zaczelam od jakis tam owocow z joghurtem, a teraz juz podaje takie male joghurciki od nestlee wlasnie

Justa u siebie to napewno dostaniesz he he .. tam to kurcze jest wszystko

reklama
My tez póki co z nowości jemy mięsko- ze słoiczków poszedł już kurczak, indyk i królik a jak ja gotuje to tylko cielęcinkę bo niestety nie mam dostępu do królika ani do swojskiej kury.A te kaszki Katik są rzeczywiście super...no ale cenowo to można pójśc z torbami

Do góry