reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Maluszków

Dziweczyny, nie chodzi mi o sypka kaszke do ktorej dodajemy wody/mleka i robimy same. Chodzi mi o gotowa do podania kaszke do picia. Sa w kartonikach, otwiera sie, wlewa do butli, podgrzewa i włala. Super sprawa- szybko i sprawnie, idealna na wyjazdy. W dodatku jak juz pisalam - smak mnie zachwycil i Poli tez podeszla.

Tak wyglada:
14774.jpg

no to się nie wypowiem :)

reklama
Dziweczyny, nie chodzi mi o sypka kaszke do ktorej dodajemy wody/mleka i robimy same. Chodzi mi o gotowa do podania kaszke do picia. Sa w kartonikach, otwiera sie, wlewa do butli, podgrzewa i włala. Super sprawa- szybko i sprawnie, idealna na wyjazdy. W dodatku jak juz pisalam - smak mnie zachwycil i Poli tez podeszla.

Tak wyglada:
14774.jpg

ja kilka rzy ją kupiłam SZymkowi rzeczywiście jest tylko na wyjazdy bo cena jest spora dwa takie kartoniki koło 10 zeta kosztują . jemu tez smakowała .
Na wyjazdy zawsze też zabierałam mu gotowe już mleko takie w butelkach co tylko przelewasz i jest ale on od 1 roku raczej sa chyba ze teraz już coś zrobili

ale fajna ta kacha do picia! kurde szkoda ze juz w polszy nie jestem, od razu bym kupila, w takim razie u nas sie jutro rozejrze za czyms takim
katik - ja juz podaje joghurty, ty tez? mala zajada az sie jej uszy trzesa...to znaczy zaczelam od jakis tam owocow z joghurtem, a teraz juz podaje takie male joghurciki od nestlee wlasnie

Justa - no w tym tygodniu kupilam Poli te z owockami jogurty, i tez jej smakuje. Jej to chyba wszystkie deserki smakuja, gorzej z obiadami.
Samych jogurtow jeszcze nie probowalam, ale jutro wybieram sie na zakupy jedzeniowe dla Mlodej to moze pomysle o jakis nowosciach.

ale fajna ta kacha do picia! kurde szkoda ze juz w polszy nie jestem, od razu bym kupila, w takim razie u nas sie jutro rozejrze za czyms takim
katik - ja juz podaje joghurty, ty tez? mala zajada az sie jej uszy trzesa...to znaczy zaczelam od jakis tam owocow z joghurtem, a teraz juz podaje takie male joghurciki od nestlee wlasnie

Justa u siebie to napewno dostaniesz he he .. tam to kurcze jest wszystko

reklama
My tez póki co z nowości jemy mięsko- ze słoiczków poszedł już kurczak, indyk i królik a jak ja gotuje to tylko cielęcinkę bo niestety nie mam dostępu do królika ani do swojskiej kury.A te kaszki Katik są rzeczywiście super...no ale cenowo to można pójśc z torbami

Do góry