Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoras podawala juz maluchowi kaszke do picia z Nestle?
Wczoraj Polka dostala w paczce, dzis jej wlalam do butli i wypila az jej sie uszy trzesly. Zreszta - jak probowalam to i mi smakowalo! Bananowa pychotka!
Nie zwrocilam uwagi czy tutaj cos takiego jest, ale chyba kupie bo jestem bardzo na tak.
judysia pisze:Ja też tak zaczynam myśleć o tym gotowaniu. Trzeba zacząć się liczyć z groszem szczególnie że nie pracuję. Żeby zrobić deserek to wszystkie owoce trzeba wcześniej gotować czy może niektóre można podawać "na surowo"? Może głupie pytanie ale nie wiem...
katik pisze:KAszke z lyzeczki zjada nawet 180 ml gestej , a jak dam do butli to wypije z 60 ml i grymasi.