zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
hahah gosia, powodzenia. Moja kuzynka tez tak mowila, a pozniej ja dwuletni syn przy ludziach rozbieral, bo go na cyca wzielo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio właśn ie miałam debatę na ten temat z koleżanką która mi tu artykuły z WHo wciskała jak się się karmić do 2 roku życia powinno bo to takie zdrowe .. nie wyobrażam sobie
dziewczyny ja niby też mam takie zdanie jak Wy, przynajmniej zawsze tak myślałam. Tylko, że akurat do Matiego, jako mojego dziecka nie potrafię zastosować! Wiem,że wszystko co dobre to już z tej piersi dostal, a jednak jak widzę, małą mordkę szukającą w nocy cyca, to się rozczulam! No i ta histeria jak cyca nie dostanie! Fakt jest jednak taki, że odstawiamy!decyzja podjęta!
właśnie mam taką sytuację w rodzinie. Córka mojej siostry głośno krzyczy mamo cyca!! albo co mnie ostatnio przeraziło, przystawiona do matczynego cyca, krzyknęła mamo nie ten! 7 miesięcy strasza od MAtiego. Ja właśnie tego chcę uniknąć!!!hahah gosia, powodzenia. Moja kuzynka tez tak mowila, a pozniej ja dwuletni syn przy ludziach rozbieral, bo go na cyca wzielo
wow- a to nie wiedzialam z czego robi sie takie soki typu kubus , pysio.
elvie- tak pilam takie soki i wiesz mi tam one smakowały, a a zaden zapach mnie nie odstraszyl, bez przesady.
ale malemu juz przestane dawac, zostane dalej przy dzieciowych i herbatkach i wodzie.