reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Maluszków

Oj jak ja bym chciała, żeby Justka jadła już kanapki czy zwykłe zupki... no, ale ona z tych delikatnych brzuszków, więc później wszystko odchorowuje...:sorry:
na szczęście wcina domowe zupki, które robię dla dziewczyn...

reklama
Czy może któras mi powiedziec czym się rożni mleko NAN 3 pro w kartoniku od mleka NAN 3 pro w puszce, oczywiście oprocz wagi:-), czy w ogóle czyms się rożni???

Wronka chyba większą ilością probiotyków tak samo jak bebiko od bebilonu . Szymek pił nan active jak mu nie smakował już bebilon

Miałam oba i różnicy nie zauważyłam, ale częściej kupuję to w kartonikach, bo taniej wychodzi i częściej na nie promocja jest.

Miałam oba i różnicy nie zauważyłam, ale częściej kupuję to w kartonikach, bo taniej wychodzi i częściej na nie promocja jest.

no własnie chce kupic z promocji bo w realu jest, ale poki co młody na puszkach jechal , wiec zwatpiłam;-). Byłam jednak na stronie nestle, porownalam składy i wyglada na to,że nie rozni sie niczym oprócz opakowania i wagi;-)

no własnie chce kupic z promocji bo w realu jest, ale poki co młody na puszkach jechal , wiec zwatpiłam;-). Byłam jednak na stronie nestle, porownalam składy i wyglada na to,że nie rozni sie niczym oprócz opakowania i wagi;-)

Nestle robilo jakis czas temu taka akcje, ze zamiast dwoch typow mleka: NAN i NAN active zrobili teraz NAN pro. Podejrzewam wiec ze te w puszkach to po prostu jeszcze zostaly. U mnie w osiedlowym przeceniaja wlasnie te w puszkach, zeby sie pozbyc.

Nestle robilo jakis czas temu taka akcje, ze zamiast dwoch typow mleka: NAN i NAN active zrobili teraz NAN pro. Podejrzewam wiec ze te w puszkach to po prostu jeszcze zostaly. U mnie w osiedlowym przeceniaja wlasnie te w puszkach, zeby sie pozbyc.

tak, tak, ale nie 3, z tego co zoabzcył☺am na ich stronie Nan pro 3 jest w pudelkach 350g, 600g i puszka 800g, nie ma tej małej puszki:-). takze ta puszka jest juz z tych nowych:-), składem się jednak nie roznia:-)

tak, tak, ale nie 3, z tego co zoabzcył☺am na ich stronie Nan pro 3 jest w pudelkach 350g, 600g i puszka 800g, nie ma tej małej puszki:-). takze ta puszka jest juz z tych nowych:-), składem się jednak nie roznia:-)

Mleko następne, dla niemowląt 6-12 miesięcy

Tutaj jest na dole ladna tabelka. Z tego co widze to chodzi o to, ze pudelka sa mniejsze (350g i 600g) a puszka wieksza (800g). Wg mnie jest to to samo mleko i w pudelku i w puszce.

reklama
Kurcze Adaś mi się z lekka cofa rozwojowo, w tym sensie, że ładnie przeżuwał jedzonko, a od jakiegoś czasu wszystko połyka w całosci. nie mam zamiaru mu na nowo blendowac każde jedzonko, ale wkurzam się okropnie. gryzie tylko gdy sam coś ma w rączkach.
kupiłam dziś ceratę. jutro rozkładam mu na podłodze. Niech ma frajdę z jedzenia, a ja bedę zadowolona, że ładnie pogryzione

Do góry