reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Maluszków

Oj jak ja bym chciała, żeby Justka jadła już kanapki czy zwykłe zupki... no, ale ona z tych delikatnych brzuszków, więc później wszystko odchorowuje...:sorry:
na szczęście wcina domowe zupki, które robię dla dziewczyn...

reklama
Czy może któras mi powiedziec czym się rożni mleko NAN 3 pro w kartoniku od mleka NAN 3 pro w puszce, oczywiście oprocz wagi:-), czy w ogóle czyms się rożni???

Wronka chyba większą ilością probiotyków tak samo jak bebiko od bebilonu . Szymek pił nan active jak mu nie smakował już bebilon

Miałam oba i różnicy nie zauważyłam, ale częściej kupuję to w kartonikach, bo taniej wychodzi i częściej na nie promocja jest.

Miałam oba i różnicy nie zauważyłam, ale częściej kupuję to w kartonikach, bo taniej wychodzi i częściej na nie promocja jest.

no własnie chce kupic z promocji bo w realu jest, ale poki co młody na puszkach jechal , wiec zwatpiłam;-). Byłam jednak na stronie nestle, porownalam składy i wyglada na to,że nie rozni sie niczym oprócz opakowania i wagi;-)

no własnie chce kupic z promocji bo w realu jest, ale poki co młody na puszkach jechal , wiec zwatpiłam;-). Byłam jednak na stronie nestle, porownalam składy i wyglada na to,że nie rozni sie niczym oprócz opakowania i wagi;-)

Nestle robilo jakis czas temu taka akcje, ze zamiast dwoch typow mleka: NAN i NAN active zrobili teraz NAN pro. Podejrzewam wiec ze te w puszkach to po prostu jeszcze zostaly. U mnie w osiedlowym przeceniaja wlasnie te w puszkach, zeby sie pozbyc.

Nestle robilo jakis czas temu taka akcje, ze zamiast dwoch typow mleka: NAN i NAN active zrobili teraz NAN pro. Podejrzewam wiec ze te w puszkach to po prostu jeszcze zostaly. U mnie w osiedlowym przeceniaja wlasnie te w puszkach, zeby sie pozbyc.

tak, tak, ale nie 3, z tego co zoabzcył☺am na ich stronie Nan pro 3 jest w pudelkach 350g, 600g i puszka 800g, nie ma tej małej puszki:-). takze ta puszka jest juz z tych nowych:-), składem się jednak nie roznia:-)

tak, tak, ale nie 3, z tego co zoabzcył☺am na ich stronie Nan pro 3 jest w pudelkach 350g, 600g i puszka 800g, nie ma tej małej puszki:-). takze ta puszka jest juz z tych nowych:-), składem się jednak nie roznia:-)

Mleko następne, dla niemowląt 6-12 miesięcy

Tutaj jest na dole ladna tabelka. Z tego co widze to chodzi o to, ze pudelka sa mniejsze (350g i 600g) a puszka wieksza (800g). Wg mnie jest to to samo mleko i w pudelku i w puszce.

reklama
Kurcze Adaś mi się z lekka cofa rozwojowo, w tym sensie, że ładnie przeżuwał jedzonko, a od jakiegoś czasu wszystko połyka w całosci. nie mam zamiaru mu na nowo blendowac każde jedzonko, ale wkurzam się okropnie. gryzie tylko gdy sam coś ma w rączkach.
kupiłam dziś ceratę. jutro rozkładam mu na podłodze. Niech ma frajdę z jedzenia, a ja bedę zadowolona, że ładnie pogryzione

Do góry