AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kwiatek u nas też pobódki w nocy na mleko. Je o 19 ok 200 ml potem ok 23 kolejne 200ml i najczęściej jeszcze koło 4 160-180 ml... po czym o 8 kaszka gęściocha z łyżeczki 150 ml...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kwiatus - no niezly spuscik ma Timulo.
Pola po przejsciu na MM moze 2 tygodnie wybudzala sie na mleko, kolo godziny 5, a teraz juz tylko kolo 20 wypija 210 MM z kleikiem, i spi do 7.30-8. Dzis do 10tej
kwiatus, Borys je wieczorem ok 20.00 MM i budzi się ok 6.00.7.00 na mleczko, po czym spi jeszcze do ok 8.00. Teraz budzi sie jeszcze ok 2.00, ale to dlatego,że zęby mu doswierają, a tak jak nic go nie boli spi jak napisałam powyżej :-)
hmmm... 210 z kleikiem lub kaszką? A ja się dziwię, dlaczego mi Adaś nie przesypia więcej. On na dobranoc i wogóle, wypija 180 samego mleka. No, ale wybudza mi się ze 3 - 4 razy. Ja jeszcze w nocy podaję pierś, choć marzę już zakończyć, ale leń jestem.
Narazie próbuję nocą oszukać go herbatką, więc mam przy łóżku termos z przegotowaną ciepłą wodą i herbatkę zalewam gdy się obudzi. Z reguły gardzi, bo woli cyc. Pewnie dlatego, że niedojedzony. Może dziś MM podam i definitywnie zakończę cycusianie.
nie piszcie mi takich rzeczy, ja dzisiaj miałam chyba ze 4 pobudki (co prawda Alicja dalej na piersi, ale już eksperymenty z butelka robiłam), oczy mam na zapałkach
to widze ze u nas podobnieKwiatek u nas też pobódki w nocy na mleko. Je o 19 ok 200 ml potem ok 23 kolejne 200ml i najczęściej jeszcze koło 4 160-180 ml... po czym o 8 kaszka gęściocha z łyżeczki 150 ml...
e tam maloAntonio ostatnio na noc wypija 270 ml MM w nocy budzi się ok 1-2 i wypija 100-120 ml i tak samo gdzieś około 6. Około 9 próbuje mu coś wcisnąć( od wczoraj jest to jogurt danone biszkoptowy-bo niestety naturalne z owocami czy konfitura, a tym bardziej te dzieciowe nie przeszły ) przed drzemką 100 ml mleka, około 13 - jak się uda to zje pół dużego słoiczka obiadku, przed kolejna
drzemką 100 ml MM i jak łaskawca otworzy paszcze to jeszcze ćwiartka banana lub pół jabłuszka...w międzyczasie czasami wszamie kawałeczek bułeczki wrocłąwskiej ( inaczej paryskiej ) z masełkiem. strasznie mało je to moje dziecie- jutro o 12,10 mamy wizyte u pediatry bo obawiam się że młody nic nie przybrał .