sospettosa
Fanka BB :)
szukam jakiejś książki kucharskiej z posiłkami dla dzieci - może coś macie, słyszałyście
na mamazone tez jest pełno przepisów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szukam jakiejś książki kucharskiej z posiłkami dla dzieci - może coś macie, słyszałyście
Wreszcie!!! Ugotowałam jedzonko Zosi i zjadła!!! Marchewka, natka, pietruszka, seler, cukinia i indyk z kaszka manną, nawet dobra bo mi smakowała również. Może jednak zasmakuje normalnego jedzonka a nie tylko słoiczki.
dziewczyny u nas jest tak:
Julka około 19 zjada 150ml mleka - i potrafi się obudzić między 1 a 2 w nocy na 120ml mleka - po tym posileniu się śpi - wszystko zależy od jej humoru - budzi się miedzy 5 a 6
Gratulacje;-)hurra sukces !!! Natalka rano zjadła rosołek z ryżem ze słoiczka i do tego łyżeczką czego wcześniej nie robiła ! jestem w szoku moje dziecko chyba dorasta