reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Maluszków

reklama
a mi sie chyba dziecie naprawia powoli. Po wtorkowym niejedzeniu kompletnie niczego dziś drugi raz z rzedu na obiad poszedł cały słoiczek, więc jutro przerzucam się na duże.Sorry że piszętak pobieżnie ale odkąd polazłam do roboty nawet sikam w biegu :)

a mi sie chyba dziecie naprawia powoli. Po wtorkowym niejedzeniu kompletnie niczego dziś drugi raz z rzedu na obiad poszedł cały słoiczek, więc jutro przerzucam się na duże.Sorry że piszętak pobieżnie ale odkąd polazłam do roboty nawet sikam w biegu :)
to gratulacje dla Antolka. Seb nadal jak zje pol malego deserku to jest super, bo obiadkow nie trawi:p

reklama
u nas dopiero od kilku dni Tymek zjada caly maly sloiczek obiadku i caly deserku
dotad bylo po pół
jesli chodzi o sloiczki to nie wybrzydza
zje kazdy ryba, szpinak, dynia, rosol i wszystko inne
gorzej z maminą kuchnia :(((
no i w roil deserku pojawily sie u nas ostatnio deserki w kubeczkach nestle misiowy ogród czy cos w ten desen i takie same jogurciki
równiez supe mu wchodza
na sniadanie wporwadzilam 70 ml kaszki gesciochy bobovita pyszne sniadanko melczna owsianko (jako ze dobrze przyswajamy gluten) je to lyzeczka
na kolacje je albo 150 ml kaszki z butelki albo mleka 2R mysle by niedlugo wprowadzic bebilon i powoli rezygnowac z cyca
no i tu jest maly problem
bo cyc jest w dzien do 3 razy a w nocy do 5
ale to u nas standard

Do góry