reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Maluszków

reklama
kurde tez chyba musze taki smoczek skombinowac.
Z tego co wiem do butli TT pasuja tylko smoki TT, ale do NUK? Wie ktoras? Dopasuje do tego np avent?

Z tego co wiem do butli TT pasuja tylko smoki TT, ale do NUK? Wie ktoras? Dopasuje do tego np avent?
ja "niestety" mam TT wiec nie pomoge. Chyba tez nie kalkuluje mi sie innej butelki i tego smoczka kupowac skoto Mlody na butelke niechetnie patrzy...

Pobilysmy dzis rekord. Tzn dziecie pobilo, a matka nieomal bila brawo.....

Zmienilam jej dzis butle z TT na NUK , bo kiedys popijala z TT, a ostatnio to juz tylko podgryzala, i sie bawila zamiast pic. Wiec dzis podmienilam, choc kiedys NUKA nawet do buzi wziasc nie chciala. A dzis?
Po kaszce rano wypila 150 ml:dry: po obiadku 100, i dopchala cyckiem!!!!!!!!!

No i pampki zmieniam co chwile, bo takiej sikawicy to nigdy nie bylo.

Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłam ile moje dziecię wypija w ciągu dnia.
Więc wczoraj wypiła 850ml.
Do tego mleko
850 ml?
niezly wynik... a ja sie na 250 ciesze hehe

a co to znaczy wzmozone siusianie??? Pola wiecej sika, bo więcej wypiła...więc to chyba normalne...gorzej byloby gdyby pila a nie siusiala...
racja
raczej z picia to siusianie... no oby przynajmniej.

reklama
Mój niestety taki nie jest :-(

Sprawdzałam i tak, smoczek z nuka, mam taki Nuk First Choice, smoczek na butelke silikonowy (6-18 miesięcy), L, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie, pasuje do butelki z Aventu, ale już avent nie pasuje do Nuka

Do góry