Taki:jak wygląda ten smoczek ?? nie widziałam takiego... możesz wrzucić jakis link do tego?
Smoczek AVENT TRÓJPRZEPŁYWOWY 3m+ TANIO!!!! (1288241266) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki:jak wygląda ten smoczek ?? nie widziałam takiego... możesz wrzucić jakis link do tego?
ja "niestety" mam TT wiec nie pomoge. Chyba tez nie kalkuluje mi sie innej butelki i tego smoczka kupowac skoto Mlody na butelke niechetnie patrzy...kurde tez chyba musze taki smoczek skombinowac.
Z tego co wiem do butli TT pasuja tylko smoki TT, ale do NUK? Wie ktoras? Dopasuje do tego np avent?
Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłam ile moje dziecię wypija w ciągu dnia.Po kaszce rano wypila 150 ml po obiadku 100, i dopchala cyckiem!!!!!!!!!
Katik - zapodaj młodej wapno i wit. C profilaktycznie, bo podobno wzmożone siusianie może zapowiadać choróbsko:/
850 ml?Ja wczoraj z ciekawości sprawdziłam ile moje dziecię wypija w ciągu dnia.
Więc wczoraj wypiła 850ml.
Do tego mleko
racjaa co to znaczy wzmozone siusianie??? Pola wiecej sika, bo więcej wypiła...więc to chyba normalne...gorzej byloby gdyby pila a nie siusiala...
Mój niestety taki nie jest :-(
Sprawdzałam i tak, smoczek z nuka, mam taki Nuk First Choice, smoczek na butelke silikonowy (6-18 miesięcy), L, 1 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie, pasuje do butelki z Aventu, ale już avent nie pasuje do Nukakurde tez chyba musze taki smoczek skombinowac.
Z tego co wiem do butli TT pasuja tylko smoki TT, ale do NUK? Wie ktoras? Dopasuje do tego np avent?