reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta Maluszków

najpierw mieszasz w poroporcji 2/3 mleka 1 i 1/3 mleka 2 przek kilka karmień czasami kilka dni. Potem pół na pół. Potem 1/3 "1" i 2/3 "2" no i potem już mleko 2. Co do proporcji to zobacz ile miarek jest na daną porcje i podziel odpowiednio...

reklama
A co tam...
Przyjmiecie córkę marnotrawną???:sorry2:
Brakuje mi podczytywania co u Was w brzuszkach się dzieje -nie będę się wypowiadać promis...

Kwiatuszku współczuję ...
U nas tylko 5 posiłków w ciągu dnia i to wszystko...

A co tam...
Brakuje mi podczytywania co u Was w brzuszkach się dzieje -nie będę się wypowiadać promis...

5 posilkow?! pozazdroscic, bo u nas 5 to jest w ciagu nocy i drugie tyle w ciagu dnia:zawstydzona/y:

a my dzis sprobowalismy nowej kaszki: mleczno-ryzowej z bananem:tak: i musialam 2 razy dorabiac, bo ciagle bylo malo:szok::-D wczesniej jadl morelowa i tez byla ok, ale najwyrazniej malpi przodkowie sie w moim dziecku odzywaja:-p
zaczelam tez podawanie glutenu, znaczy do tej kaszki dosypalam nieco kaszy mannej (tak to sie odmienia?) mam nadz, ze nie bedzie nieporzadanych skutkow ubocznych...

Seb pic nie lubi ani wody, ani soczkow, ani hebratek. Co wypije, to uleje:baffled:

A co tam...

buahahahahahhahahahah
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

5 posilkow?! pozazdroscic, bo u nas 5 to jest w ciagu nocy i drugie tyle w ciagu dnia:zawstydzona/y:

a my dzis sprobowalismy nowej kaszki: mleczno-ryzowej z bananem:tak: i musialam 2 razy dorabiac, bo ciagle bylo malo:szok::-D wczesniej jadl morelowa i tez byla ok, ale najwyrazniej malpi przodkowie sie w moim dziecku odzywaja:-p
zaczelam tez podawanie glutenu, znaczy do tej kaszki dosypalam nieco kaszy mannej (tak to sie odmienia?) mam nadz, ze nie bedzie nieporzadanych skutkow ubocznych...

Seb pic nie lubi ani wody, ani soczkow, ani hebratek. Co wypije, to uleje:baffled:
moja na 5 dopijan 3-4 razy uleje ta woda/herbatka....

Czy dzieciaki moga juz jesc pieczywo? Tzn nawet nie chlebek, a buleczki?
Wczoraj w IKEA zarzucilismy standardowo po hotdogu. I buleczki byly takie pyszne, meciusie. Polka patrzyla jak zahipnotyzowana ze jemy, wiec uskubalam jej tyle co jej paznokiec tej buleczki i dalam.
Najpierw bylo :baffled:, potem zaczela ciamkac, wreszcie przelknela. Skutkow ubocznych zadnych , ale czy to dozwolone bylo???

reklama
moj synus woli jednak słoiczki od moich zupek
zonk
z córą miałam odwrotnie
dzisiaj go nabieralam
łyzeczka zupki, dwie lyzeczki jabłuszka
ale skubaniec na zupe tak sie krzywil ze az go cofalo :-:)-:)-(
no i co z tym fantem zrobic
Kwiatek matko kochana toż ty nic nie robisz tylko karmisz, a jeszcze masz czas dla Hani, domu, na studia. Niesamowita jesteś
:zawstydzona/y:
no no bez przesady kochana
to jak takie karmienie pogodze ze zjazdami to w praniu wyjdzie
oby sie udalo

A co tam...

ja tam tesknie za Twoimi pomyslami na jadlospis Ali
czytalam o tym z wielkim zainteresowaniem
i szkoda ze sie skonczylo :-(

Do góry