iza813
mama Szymka i Samuela
My sie na razie wstrzymamy z rozszerzaniem diety,bo malego po samej marchewce brzuszek boli:-(.Sprobujemy za 2 -3 tygodnie znowu,moze bedzie juz lepiej;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhhh no naprawde, kazde dziecko to inny modelU nas dzis byly brokuly - bleeeeeeee. Dalam kostce ziemniaka ze szpinakiem i sie poplakala... Brokul i szpinak do kosza. Dostala cycusia i zasnela. Pozniej dam jej marchewke z jabluszkiem, samego jabluszka nie ruszy.
nie za szybko na cebule? w szooooku jestemmy dzisiaj debiut z pomidorami danie i cebulą. Zobaczymy na razie efektów ubocznych brak. Za to znowu dynia ble ale tym razem w deserku...
blenderem kochana blenderemU nas dynia z ziemniakiem bardzo ble, przy trzeciej lyzeczce podkowka i placz. Warzywa do zupki gotujecie w wodzie czy na parze? Czym je mielicie? Ja ostatnio probowalam zmielic ziemniaka i poleglam :-(
o jaJusta- to niech nie je kaszki... przecież nie ma przymusu
Może polubi inne kasze... takie 'dorosłe'... jaglaną już możesz chyba podać, ale pewna nie jestem...
Kuba do tej pory jest miłośnikiem kasz: jaglanej, gryczanej i jęczmiennej, lubi też ryż (zarówno ciemny jak i jasny)... za to ziemniak twój wróg )) i gotowanej marchewki nie tknie...
Za to Bartek... hm... ja nie chciałabym zapeszyć, ale on WSZYSTKO wcina... jest jak mały odkurzacz...