)) moj nawet jak zje ze sloiczka to i tak cycem musi zapic
Moja typ też tak ma :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
)) moj nawet jak zje ze sloiczka to i tak cycem musi zapic
ja póki co daje po pół słoiczka ale jak się kończy to Ola ma minę nie wesołą, chyba muszę zacząć serwować cały słoiczek.
dzisja była zypka jarzynowa (mi średnio smakowała a O. tylko za lyżką oczkami wodziła i buziaka taaaaaaaaak szeroko otwierała).
jutro dam jakiś owocek bo dawno nie jadła, ostatnio daje zupki
dzisiaj piła soczek jabłkowy z butelki całe 30ml :-)
po 6 miesiącumam pytanie do mam karmiących butelką - kiedy wprowadzacie mleko 2
mój też uwilebia tą dynięMały pasibrzuch pochłonął dzisiaj cały słoiczek ziemniaka z dynia... i był ryk bo za mało... dobił połówką ziemniaka z marchewkąi 60 ml wody (łyżeczką of course... żeby nie było za lekko, miło i przyjemnie), po posiłku walął sobie qupsztala... po 2 h obudził go... głód... No kochani, tak to my się bawić nie będziemy!!! Jutro gotujemy ziemniaka, marchewkę i pietruszkę, dodajemy masełko i kaszkę manną i niech skubany spróbuje się nie najeść No zdenerwował mamusię!!!
ja mieszam ze wszystkimdziewczyny, mam taka sama powiedzcie czy bedzie ok jesli zmieszam lyzeczkę takiej kaszki z kaszka boboity. do mleka nie dosypie bo nie pija mi go ostatnio duzo jedynie wieczorem i w nocy a wole dawac rano
czy tą kaszke tylko do mleka dodajecie czy do sliczkow tez
sa kaszki mleczno-ryzowe i ryzoweWy kaszkę robicie na mleku ? ja mam taką na wodzie... mam wymienic na mleczną ta na wodzie jest zła ?
tez zakupilam szpinak z ziemniaczkiemuff już się bałam , że dziecię truje
dziś dałam jej słoiczek ziemniaczek ze szpinaczkiem za zjada 3 łyżeczki wiecej nie dawalam bo przy kazdej miała odruch wymiotny i wcale się nie dziwie bo wyglądało to i cuchnęlo paskudnie
u mnie starcza do 23U nas zupki już z całej włoszczyzny, był też kalafiorek.
Kaszy na noc ostatnio wcina 180 ml, takiej gęstej, czuję, że jakbym 200 zrobiła to też by zjadła. Potem po kąpieli jeszcze na 3 minutki cycek na popicie i do 5 rano starcza