reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
dzisiaj 12+0, według apki powinnam mieć zacząć w niedzielę 12+0, ale położne i lekarz powiedzieli, że dzisiaj 12+0.
A to, jeśli wg lekarza jesteś 12+0, no to za tydzień drugi trymestr ;)

A ja właśnie sprawdziłam wyniki dzisiejszych badań i mam glukozę 100, więc muszę zrobić krzywą :( I delikatnie obniżony hematokryt.

Hejka. Ja już po. Podobno chłopak 😅

Załączniki

• IMG_8776.jpeg
    IMG_8776.jpeg
    101,4 KB · Wyświetleń: 77
A to, jeśli wg lekarza jesteś 12+0, no to za tydzień drugi trymestr ;)

A ja właśnie sprawdziłam wyniki dzisiejszych badań i mam glukozę 100, więc muszę zrobić krzywą :( I delikatnie obniżony hematokryt.
może te obajwy trochę ustapia, nie mecza mnie jakoś wybitnie, ale czekam na przypływ energii 😅 ja w następnym tygodniu będę badać glukoze na czczo u tsh, jak glukoza będzie podwyższona to też mnie czeka krzywa cukrowa

reklama
Do góry