ewm
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
bardzo mi przykro trzymaj się KochanaDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
dzisiaj 12+0, według apki powinnam mieć zacząć w niedzielę 12+0, ale położne i lekarz powiedzieli, że dzisiaj 12+0.Czwarty miesiąc ciąży w mojej apce ma początek w 12+1. A drugi trymestr tydzień później.
Czyli Ty dziś jesteś 11+1?
też tak myślęTak, za tydzień masz 2 trymestr według mnie
A to, jeśli wg lekarza jesteś 12+0, no to za tydzień drugi trymestrdzisiaj 12+0, według apki powinnam mieć zacząć w niedzielę 12+0, ale położne i lekarz powiedzieli, że dzisiaj 12+0.
Jaki piękny maly człowiekHejka. Ja już po. Podobno chłopak
Zakryj sobie dane bo dalej jesteśmy na publicznymHejka. Ja już po. Podobno chłopak
może te obajwy trochę ustapia, nie mecza mnie jakoś wybitnie, ale czekam na przypływ energii ja w następnym tygodniu będę badać glukoze na czczo u tsh, jak glukoza będzie podwyższona to też mnie czeka krzywa cukrowaA to, jeśli wg lekarza jesteś 12+0, no to za tydzień drugi trymestr
A ja właśnie sprawdziłam wyniki dzisiejszych badań i mam glukozę 100, więc muszę zrobić krzywą I delikatnie obniżony hematokryt.
Jakie ładne zdjęcie już wyszło u mnie to rozmazane.Hejka. Ja już po. Podobno chłopak