Przykro mi ,trzymaj sięDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi ,trzymaj sięDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Bardzo mi przykroDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Ojej, ogromnie mi przykro Trzymaj się, życzę Ci dużo siłyDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Czwarty miesiąc ciąży w mojej apce ma początek w 12+1. A drugi trymestr tydzień później.bo się zastanawiałam czy jak dzisiaj zaczynam 12tc to za tydzień będzie już 2 trymestr? A jak z miesiącami bo mam różne rozpiski, raz że 4 msc zaczyna się od 13 a inny mówi że od 14
O nie.. tak mi przykro, przytulamDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Tak mi przykro trzymaj sięDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Strasznie mi przykro. Trzymaj sięDziewczyny u mnie niestety ciąża zatrzymała się. Żegnam się z Wami i życzę dużo zdrowia i nudnej ciąży
Korzystam dokładnie z tej apki@Marta Antoś bardzo mi przykro...
Ja trymestr i miesiąc sprawdzam w apce preglife tam jest wszystko fajnie opisane