agnieszkab99
Początkująca w BB
Ok, dziękuję za informację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej nie , w drugiej tak , teraz nie ,ale straszne zmęczenie w dodatku od chorobsk w domu ..Macie mdłości??? Miałyście w poprzednich ciążach?
Aż spojrzałam na swoje USG bo lekarz mi nic nie mówił o biciu że coś nie tak i mam 111bpm a w 6 tyg było 114 bpm, porownałam z USG z poprzedniej ciąży no i tam miałam 156 bpm w tym czasie ciąży.Ja też jestem zmęczona i mam mdłości. Dodatkowo stresuje się tym fhr i oczywiście przeczytałam już cały internet -.-
Powodzenia na wizycie, w którym tygodniu jesteś?
A w którym tygodniu dokładnie tak masz ?Aż spojrzałam na swoje USG bo lekarz mi nic nie mówił o biciu że coś nie tak i mam 111bpm a w 6 tyg było 114 bpm, porownałam z USG z poprzedniej ciąży no i tam miałam 156 bpm w tym czasie ciąży.
7 tak miałamA w którym tygodniu dokładnie tak masz ?
7 czyli 7+ileś czy 6+ileś?7 tak miałam
6w0d 1147 czyli 7+ileś czy 6+ileś?
mam teraz i w poprzedniej ciąży też miałam i to bardzoMacie mdłości??? Miałyście w poprzednich ciążach?
I jest wszystko ok?6w0d 114
6w6d 111
Lekarz nic nie mówiłI jest wszystko ok?