reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
A ja za 2 godziny mam wizytę. Muszę się zebrać, odebrać córkę z przedszkola, druga chora, muszę je odwieźć do babci, przebić się przez popołudniowe korki, a ja już ledwo żyje, czuje się jak po przebiegnięciu maratonu, nie mam na nic siły, a zdrzemnelam się już z godzinkę.
Któraś ma aż takie zmęczenie, że ciężko w ogóle się z łóżka zwlec???
Co do mdłości to ja mam i dużo dziewczyn się skarżyło tutaj na forum też. 😣

Ostatnia edycja:
No to może rzeczywiście to jest w normie:)
Ogólnie ja jestem niskociśnieniowcem a od dłuższego czasu bardzo niskim 100/50 jak mi mierzyła położna a w domu mam czasem 90/50 to też może mieć wpływ.
Lekarz mi nic nie powiedział za to teraz przez Twój wpis się zastanawiam ...

Ogólnie ja jestem niskociśnieniowcem a od dłuższego czasu bardzo niskim 100/50 jak mi mierzyła położna a w domu mam czasem 90/50 to też może mieć wpływ.
Lekarz mi nic nie powiedział za to teraz przez Twój wpis się zastanawiam ...
Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie. Przepraszam, nie chciałam straszyć :/

Też mam zazwyczaj niskie ciśnienie. Przepraszam, nie chciałam straszyć :/
No akurat dziś mnie boli podbrzusze ale jestem dziś na granicy nerwów.
W sumie gdyby było coś nie tak a dwa razy puszczał serce kazałby przyjść za tydzień a dopiero po msc kazał przyjść.
Po Twoim wpisie spojrzałam na fora początki ciąży takie tętno może byc jakie Ty masz bo norma od 120 więc się nie martw 😏

No akurat dziś mnie boli podbrzusze ale jestem dziś na granicy nerwów.
W sumie gdyby było coś nie tak a dwa razy puszczał serce kazałby przyjść za tydzień a dopiero po msc kazał przyjść.
Po Twoim wpisie spojrzałam na fora początki ciąży takie tętno może byc jakie Ty masz bo norma od 120 więc się nie martw 😏
Mnie tez właśnie pobolewa dzisiaj

Ja już po wizycie. Jest kropek, serca bije. Wszystko ok, ciaza z USG wychodzi na prawie tydzień młodsza.
Wiecie mi lekarz powiedział, że dokładną datę wyznaczy na kolejnej wizycie. Nie wiem czemu, bo jak Was czytam to widzę, że lekarze robią to raczej wcześniej niż później. 🤷

Ja już po wizycie. Jest kropek, serca bije. Wszystko ok, ciaza z USG wychodzi na prawie tydzień młodsza.
Wiecie mi lekarz powiedział, że dokładną datę wyznaczy na kolejnej wizycie. Nie wiem czemu, bo jak Was czytam to widzę, że lekarze robią to raczej wcześniej niż później. 🤷
Super :) to który tydzień ci wyszedł?:)

reklama
Do góry