Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem zmęczona i mam mdłości. Dodatkowo stresuje się tym fhr i oczywiście przeczytałam już cały internet -.-A ja za 2 godziny mam wizytę. Muszę się zebrać, odebrać córkę z przedszkola, druga chora, muszę je odwieźć do babci, przebić się przez popołudniowe korki, a ja już ledwo żyje, czuje się jak po przebiegnięciu maratonu, nie mam na nic siły, a zdrzemnelam się już z godzinkę.
Któraś ma aż takie zmęczenie, że ciężko w ogóle się z łóżka zwlec???
Co do mdłości to ja mam i dużo dziewczyn się skarżyło tutaj na forum też.
Ale przecież 122 to dobry wynik mi wczoraj na wizycie powiedział lekarz że nawet widełki są 100-160, szczególnie tak wczesnie. Nie wiem czym się stresujeszJa też jestem zmęczona i mam mdłości. Dodatkowo stresuje się tym fhr i oczywiście przeczytałam już cały internet -.-
Powodzenia na wizycie, w którym tygodniu jesteś?
W 7+0?Ale przecież 122 to dobry wynik mi wczoraj na wizycie powiedział lekarz że nawet widełki są 100-160, szczególnie tak wczesnie. Nie wiem czym się stresujesz
W poprzedniej ciąży nie miałam mdłości, w tej ciąży mam.Macie mdłości??? Miałyście w poprzednich ciążach?
Dzięki, 7+4 u mnie jest. Zobaczymy co będzie, bo czekam już w poczekalni. Ale nie stresuje się jakoś specjalnie, już co ma być to będzie.Ja też jestem zmęczona i mam mdłości. Dodatkowo stresuje się tym fhr i oczywiście przeczytałam już cały internet -.-
Powodzenia na wizycie, w którym tygodniu jesteś?
Tak.W 7+0?
Wtrącę się. Termin wyznacza się na 1 prenatalnych i się jego trzyma bo w późniejszych tygodniach dziecko różnie rośnie. Nawet jeśli wg USG będą "starsze" to i tak trzyma się tego pierwszego terminu.