reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dziękuję !

Teraz niedawno mój metabolizm tak przyspieszył, ...ze rano muszę doslownie biec do toalety 😕

Wiem, wiem o co wam chodzi, bo tez tak mam, ale to był inny ból, kurde tak się ciężko opisuje takie rzeczy, po prostu z takim nie miałam jeszcze doczynienia 😕
Może ostatnio się oszczędzasz i organizm domaga się ruchu i dostajesz skurczu mięśni. Albo stresujesz się za bardzo.. moze jakiś gaz ci zalega w jelitach. Warto to sprawdzic u lekarza dla swiętego spokoju.
Ja np dwa razy poczulam mega bol w okolicach jajników przy kichaniu. Tak jakby mi tam coś eksplodowalo. Normalnie boje sie juz kichać, a niestety często mam taki odruch.

reklama
Tez kiedys tam pracowalam. Podziwiam wszystkich, ktorzy tam zostali po zmianie systemu premiowego 🙈 i ogolnie podziwiam wszystkich, ktorzy tam pracuja hahaha i siebie tez podziwiam ze tyle lat wytrzymalam 😂
No wcześniejszy system byl spoko :) jak się bylo dobrym sprzedawcą to spokojnie z 1000 premii mozna bylo robic :) mnie wykończyła kierowniczka niestety psychicznie i jej telefony o 23...

Może ostatnio się oszczędzasz i organizm domaga się ruchu i dostajesz skurczu mięśni. Albo stresujesz się za bardzo.. moze jakiś gaz ci zalega w jelitach. Warto to sprawdzic u lekarza dla swiętego spokoju.
Ja np dwa razy poczulam mega bol w okolicach jajników przy kichaniu. Tak jakby mi tam coś eksplodowalo. Normalnie boje sie juz kichać, a niestety często mam taki odruch.
Gdy kichasz, musisz odwrócić głowę, jakbyś chciała kichnąć przez ramię. Chronisz w ten sposób mięśnie dna miednicy, bo nie ma aż tak dużego ciśnienia w jamie brzusznej.
Każda z Was niech to stosuje :) Przy kaszlu też.

No wcześniejszy system byl spoko :) jak się bylo dobrym sprzedawcą to spokojnie z 1000 premii mozna bylo robic :) mnie wykończyła kierowniczka niestety psychicznie i jej telefony o 23...

oj takie cos jest meczace. tak z 6-7 lat temu pracowalam w H&M i tam tez tak dzwonili o dziwnych porach. jezu jaki tam byl zapiernicz 😀 i jeszcze pamietam jak strzelili na mnie focha, ze dostalam sie gdzies na staż i wybralam to zamiast kariery w H&M😀

Dzięki za radę ❤️

Może panikuje, ale pierwsza ciąża, to wiecie, człowiek zielony, jeszcze nic nie wie... tak to sobie przynajmniej to tłumaczę 😅 Umówiłam się dla świetego spokoju dzisiaj prywatnie do lekarza na 20.40... Wolę już wydać te pieniądze i mieć chociaż spokój w głowie przez ten tydzień do wizyty następnej...

reklama
1000? W poprzednim systemie prawie zawsze mialam druga wyplate z premii. Nawet kilka razy sie zdarzylo, ze musieli mi obciac premie, bo nie mogla przekraczac wyplaty -.- to byly piekne czasy, a potem wszystko sie sypnelo 🤣 teraz to juz w ogole maja cyrk na kolkach hahaha

Do góry