reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
@Niesia90 wooooow gratulacje !!!! Ale widok Wyobrażam sobie właśnie Twój szok w gabinecie Haha Duuuuuzo zdrówka dla was!! Rośnijcie zdrowo
Witam Nowe Dziewczyny Odzywajcie się!
Ja dopiero wstałam. Dzisiaj młody został w domku ze mną, bo narzeczony pojechał z kolega do pracy, bo samochód na warsztat oddał, a mi niespecjalnie się chciało jechać rano go zawieźć. Mama na kawe przyjedzie niebawem to wstaje poodkurzać i zebrać narożnik bo będzie sapała że syf mam
Witam Nowe Dziewczyny Odzywajcie się!
Ja dopiero wstałam. Dzisiaj młody został w domku ze mną, bo narzeczony pojechał z kolega do pracy, bo samochód na warsztat oddał, a mi niespecjalnie się chciało jechać rano go zawieźć. Mama na kawe przyjedzie niebawem to wstaje poodkurzać i zebrać narożnik bo będzie sapała że syf mam
Domi_Polka
O fajne to, gdzie zamówiłas i za ile?Hej, a ja dziś sobie potwierdziłam jeszcze testem i koniec testów. Jutro wizyta. Choć na usg jeszcze za wcześnie. Zobacz załącznik 1190488
Silence85
Na allegro. 45zl kosztował ale warto było dla tego plusa nie polecam za to testu babycheck z krwi. Nie warto.O fajne to, gdzie zamówiłas i za ile?
Dziewczyny proszę módlcie się za mnie i za moją kropkę. W nocy zaczęłam plamin żywa krwią a nad ranem już czarna. Nie jest tego bardzo dużo ale mimo wszystko... Jak ostatnio plamilam to źle się skończyło... Boję się strasznie... Czekam u mojego lekarza na wizytę. O 10 mnie przyjmie.
Dodulina20
Trzymam mocno kciuki! Koniecznie daj znać po wizycie co i jak! Wierzę że będzie dobrze!!
Dziewczyny proszę módlcie się za mnie i za moją kropkę. W nocy zaczęłam plamin żywa krwią a nad ranem już czarna. Nie jest tego bardzo dużo ale mimo wszystko... Jak ostatnio plamilam to źle się skończyło... Boję się strasznie... Czekam u mojego lekarza na wizytę. O 10 mnie przyjmie.
Silence85
Nie martw się na zapas. Może to krwiak. Ja miałam w obu poprzednich ciążach. W pierwszej wyleciał mi w 14tygodniu. Żywa krew. Pełno krwi. Myślałam że poronilam. Ale syn w styczniu skończy 13 lat w drugiej sam się wchlonal. trzymam kciuki.Dziewczyny proszę módlcie się za mnie i za moją kropkę. W nocy zaczęłam plamin żywa krwią a nad ranem już czarna. Nie jest tego bardzo dużo ale mimo wszystko... Jak ostatnio plamilam to źle się skończyło... Boję się strasznie... Czekam u mojego lekarza na wizytę. O 10 mnie przyjmie.
reklama
Ada.to.nie.wypada
Boże trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku !!!! Nie załamuj się jeszcze kochana !!!