reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Hej, a ja dziś sobie potwierdziłam jeszcze testem 😁 i koniec testów. Jutro wizyta. Choć na usg jeszcze za wcześnie.
IMG_20201020_091428.jpg

@Niesia90 wooooow gratulacje !!!! Ale widok ❤️ Wyobrażam sobie właśnie Twój szok w gabinecie Haha 😄 Duuuuuzo zdrówka dla was!! Rośnijcie zdrowo 🥰

Witam Nowe Dziewczyny 😃 Odzywajcie się! 🙃🙃🙃🙃

Ja dopiero wstałam. Dzisiaj młody został w domku ze mną, bo narzeczony pojechał z kolega do pracy, bo samochód na warsztat oddał, a mi niespecjalnie się chciało jechać rano go zawieźć. Mama na kawe przyjedzie niebawem to wstaje poodkurzać i zebrać narożnik bo będzie sapała że syf mam 🤦‍♀️

Dziewczyny proszę módlcie się za mnie i za moją kropkę. W nocy zaczęłam plamin żywa krwią a nad ranem już czarna. Nie jest tego bardzo dużo ale mimo wszystko... Jak ostatnio plamilam to źle się skończyło... Boję się strasznie... Czekam u mojego lekarza na wizytę. O 10 mnie przyjmie.

Trzymam mocno kciuki! Koniecznie daj znać po wizycie co i jak! Wierzę że będzie dobrze!!
Dziewczyny proszę módlcie się za mnie i za moją kropkę. W nocy zaczęłam plamin żywa krwią a nad ranem już czarna. Nie jest tego bardzo dużo ale mimo wszystko... Jak ostatnio plamilam to źle się skończyło... Boję się strasznie... Czekam u mojego lekarza na wizytę. O 10 mnie przyjmie.

Nie martw się na zapas. Może to krwiak. Ja miałam w obu poprzednich ciążach. W pierwszej wyleciał mi w 14tygodniu. Żywa krew. Pełno krwi. Myślałam że poronilam. Ale syn w styczniu skończy 13 lat 😁 w drugiej sam się wchlonal. trzymam kciuki.

reklama

Boże trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku !!!! ❤️ Nie załamuj się jeszcze kochana !!! ❤️

Do góry