reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Mam podobnie. Dołuje mnie to strasznie, nie mam siły nic zrobić... 😭 Ani tym bardziej zjeść cokolwiek..
Mi już płakać się chce z głodu 😥 a jeść nie mogę 😭
Oj teraz to bardzo tęsknię za mama, meszka 100 km ode mnie. Gdyby była na miejscu to dużo by mi pomogła póki mi ciężko i źle. Oj w pierwszej ciąży była dużym wsparciem i pomocą ♥️

To dziwne.. u mnie nie było wątpliwości, ze to ciałko żółte, po prostu na etapie tworzenia sie zarodka ciąża się zatrzymala (zalaczam zdjecie). Ehh Ci lekarzeZobacz załącznik 1190170
Miałam taką samą sytuację. I lekarz powiedział że ciąża obumarła bardzo młoda i jeszcze nie była uchwytna na USG. Oczywiście wytłumaczył że prawdopodobnie dziecko było z wadami. Na wypisie ze szpitala miałam napisane puste jajo płodowe .

reklama
W weekend nie miałam możliwości wejść na forum i ledwo Was doczytałam :D

Mi trochę mdłości ustąpiły, panikowałam, że to coś złego, że jak to tak w trackie trwania I trymestru...No, ale dalej są, tylko mniejsze, może efekt regularnego picia imbiru i brania tabletek na mdłości, oby.
Mam kolejną wizytę w czwartek, bo wcześniej byłam prywatnie, a teraz idę do Lux Med, jeśli będzie wszystko ok, to już chyba zdecyduję się powiedzieć szefowi. Planowałam bezpiecznie po I trymestrze, ale chyba w obecnej sytuacji lepiej szybciej. Dla pracodawcy też lepiej wcześniej sobie wszystko poplanować. Ciekawe jaka będzie reakcja, słabo go jeszcze znam :)

Wrocławianki, ja też mam z 15-20 min do Garbiszyńskiego :) A przynajmniej póki co, bo szukamy domu pod Wrocławiem, oby drugie dziecko już się urodziło, gdy będziemy mieć dom z ogródkiem, bo nie dam rady z 4 piętra z dwójką schodzić.

Mąż wczoraj wieczorem bardzo chciał, żebym miała zachcianke na MCDonalda o godzinie 22, bo sam chciał coś zjeść, więc moja ciąża miała być wymówką, ale niestety, chciałam tylko kanapkę z serem 😂

Do góry