Bo dobrze się czuje i stwierdził, że jeśli wszystko jest okej, to nie będzie dawał. Nie bardzo wiem teraz, ci zrobićCo to znaczy ze nie da? Niby dlaczego? W obecnej sytuacji?
reklama
iRobot to moje marzenie, ale na wiosnę zdecydowałam się na thermomix więc mój chyba psychicznie musi odpocząć od większych wydatków na sprzęt a jeszcze jak z dzidzia będzie wszystko ok to już całkiem dużo wydatków będzie mój konkubent pracuje po 10-12h dziennie więc już niestety nie posprząta bo czasu mu braknie. Bardzo stara mi się pomagać i wspiera mnie ogromnie. Jest bardzo dobrym facetem ja prasuje tylko pościele , ciuchy młodego to muszę bo jak pójdzie do przedszkola... I nasze tylko które jakoś się zagniota w suszarce.Ejjj no cos Ty, co jak co ale do siebie pretensji nie mozesz miec! jeszcze by tego brakowalo nasze organizmy świruja, dla mnie rowniez wszystko jest teraz wysilkiem.
co do odkurzania, polecam iroboty czy inne tego typu odkurzacze. a o prasowaniu zapomnialam juz kilka lat temu i zyje mi sie cudownie cala reszta sprzatania - robi to maz. polecam
niestety nie wiem co mozna poradzic z tymi wymiotami to musi byc strasznie meczace:/
Na wizycie czuj się źleBo dobrze się czuje i stwierdził, że jeśli wszystko jest okej, to nie będzie dawał. Nie bardzo wiem teraz, ci zrobić
Ale jak? Co mi może dolegać prócz hmm ciąży?Na wizycie czuj się źle
No bo TEORETYCZNIE tak jest jak lekarz mówi. Czemu ma dawac L4 jeśli wszystko przebiega w porządku, to tylko dobra wola lekarza w takim przypadku [emoji14] oczywiście nie mówię że dziewczyna robi źle, bo ja też chcę iść na L4 tak za miesiąc-półtora, ale z perspektywy lekarza nie musi dawaćBo dobrze się czuje i stwierdził, że jeśli wszystko jest okej, to nie będzie dawał. Nie bardzo wiem teraz, ci zrobić
mama_dwojki
Fanka BB :)
Mam podobnie. Dołuje mnie to strasznie, nie mam siły nic zrobić... Ani tym bardziej zjeść cokolwiek..Oj najważniejsze że nic Ci nie marudził! Jeszcze dzisiaj i jutro i będziesz odpoczywać albo się źle czuła i leżała cały dzień tak jak ja
Dzisiaj już łzy mi poleciały że jestem taka do niczego ... Ja tak lubię mieć wszystko w domu porobione. Jestem trochę pedantyczna może, ale też bez przesady. A teraz?? Kurde ledwo odkurzam codziennie i juz mam dość sterta prasowania rośnie a mi słabo poprostu do tego nic zjeść nie mogę bo zaraz wymiotuje a ja jestem głodna
joszka
To dziwne.. u mnie nie było wątpliwości, ze to ciałko żółte, po prostu na etapie tworzenia sie zarodka ciąża się zatrzymala (zalaczam zdjecie). Ehh Ci lekarzeJa mialam tez taka sytuacje ale okazało się że to nie cialko zolte a jedynie jakas czesc pecherzyka. Zaraz poszukam zdjęcia i wstawię. Lekarze myśleli że to pecherzyk zoltkowy a jednak nie. Za każdym razem od lekarzy slyszalam ze jesli jest pecherzyk bedzie tez zarodek.
Mała.czarna
Wymioty, słabo Ci itdAle jak? Co mi może dolegać prócz hmm ciąży?
Ania.Wiosenka
iRobot nie jest najlepszy w rankingach. Są tańsze i o wiele lesze odkurzacze. iRobot jest jak iPhone płacisz za markęiRobot to moje marzenie, ale na wiosnę zdecydowałam się na thermomix więc mój chyba psychicznie musi odpocząć od większych wydatków na sprzęt a jeszcze jak z dzidzia będzie wszystko ok to już całkiem dużo wydatków będzie mój konkubent pracuje po 10-12h dziennie więc już niestety nie posprząta bo czasu mu braknie. Bardzo stara mi się pomagać i wspiera mnie ogromnie. Jest bardzo dobrym facetem ja prasuje tylko pościele , ciuchy młodego to muszę bo jak pójdzie do przedszkola... I nasze tylko które jakoś się zagniota w suszarce.
reklama
Juustiik2607
Możesz polecić jakiś model?
Może coś pod choinkę, z marzeń moich.
Obecnie odkurzam z małym na rękach, z brzuchem to będzie dopiero widok [emoji2960]
Może coś pod choinkę, z marzeń moich.
Obecnie odkurzam z małym na rękach, z brzuchem to będzie dopiero widok [emoji2960]
iRobot nie jest najlepszy w rankingach. Są tańsze i o wiele lesze odkurzacze. iRobot jest jak iPhone płacisz za markę