reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Ejjj no cos Ty, co jak co ale do siebie pretensji nie mozesz miec!:) jeszcze by tego brakowalo :) nasze organizmy świruja, dla mnie rowniez wszystko jest teraz wysilkiem.
co do odkurzania, polecam iroboty czy inne tego typu odkurzacze. a o prasowaniu zapomnialam juz kilka lat temu i zyje mi sie cudownie😂 cala reszta sprzatania - robi to maz. polecam 😀
niestety nie wiem co mozna poradzic z tymi wymiotami :( to musi byc strasznie meczace:/
iRobot to moje marzenie, ale na wiosnę zdecydowałam się na thermomix więc mój chyba psychicznie musi odpocząć od większych wydatków na sprzęt 😜 a jeszcze jak z dzidzia będzie wszystko ok to już całkiem dużo wydatków będzie 😂 mój konkubent 😂 pracuje po 10-12h dziennie więc już niestety nie posprząta bo czasu mu braknie. Bardzo stara mi się pomagać i wspiera mnie ogromnie. Jest bardzo dobrym facetem💓 ja prasuje tylko pościele , ciuchy młodego to muszę bo jak pójdzie do przedszkola... I nasze tylko które jakoś się zagniota w suszarce.

Bo dobrze się czuje i stwierdził, że jeśli wszystko jest okej, to nie będzie dawał. Nie bardzo wiem teraz, ci zrobić :)
No bo TEORETYCZNIE tak jest jak lekarz mówi. Czemu ma dawac L4 jeśli wszystko przebiega w porządku, to tylko dobra wola lekarza w takim przypadku [emoji14] oczywiście nie mówię że dziewczyna robi źle, bo ja też chcę iść na L4 tak za miesiąc-półtora, ale z perspektywy lekarza nie musi dawać:)

Oj najważniejsze że nic Ci nie marudził! Jeszcze dzisiaj i jutro i będziesz odpoczywać 😘 albo się źle czuła i leżała cały dzień tak jak ja 😂🤦😜
Dzisiaj już łzy mi poleciały że jestem taka do niczego ... Ja tak lubię mieć wszystko w domu porobione. Jestem trochę pedantyczna może, ale też bez przesady. A teraz?? Kurde ledwo odkurzam codziennie i juz mam dość ☹️ sterta prasowania rośnie a mi słabo poprostu😥 do tego nic zjeść nie mogę bo zaraz wymiotuje a ja jestem głodna 😭😭
Mam podobnie. Dołuje mnie to strasznie, nie mam siły nic zrobić... 😭 Ani tym bardziej zjeść cokolwiek..

Ja mialam tez taka sytuacje ale okazało się że to nie cialko zolte a jedynie jakas czesc pecherzyka. Zaraz poszukam zdjęcia i wstawię. Lekarze myśleli że to pecherzyk zoltkowy a jednak nie. Za każdym razem od lekarzy slyszalam ze jesli jest pecherzyk bedzie tez zarodek.
To dziwne.. u mnie nie było wątpliwości, ze to ciałko żółte, po prostu na etapie tworzenia sie zarodka ciąża się zatrzymala (zalaczam zdjecie). Ehh Ci lekarze
20201019_125347.jpeg

iRobot to moje marzenie, ale na wiosnę zdecydowałam się na thermomix więc mój chyba psychicznie musi odpocząć od większych wydatków na sprzęt 😜 a jeszcze jak z dzidzia będzie wszystko ok to już całkiem dużo wydatków będzie 😂 mój konkubent 😂 pracuje po 10-12h dziennie więc już niestety nie posprząta bo czasu mu braknie. Bardzo stara mi się pomagać i wspiera mnie ogromnie. Jest bardzo dobrym facetem💓 ja prasuje tylko pościele , ciuchy młodego to muszę bo jak pójdzie do przedszkola... I nasze tylko które jakoś się zagniota w suszarce.
iRobot nie jest najlepszy w rankingach. Są tańsze i o wiele lesze odkurzacze. iRobot jest jak iPhone płacisz za markę

reklama
Do góry