reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Wiecie jak się zje ser cammembert z pasteryzowanego mleka raz na 2 miesiące np to bez przesady 😄 Miałam smaka to go zjadłam. Lekarze mi tak mówili ze można wiec posłuchałam ich a nie Google, ale każda postępuje tak jak czuje wewnętrznie 😃 Gdzieś kiedyś czytałam ze w ciąży nie powinno się jeździć rowerem. A moja koleżanka do porodu jeździła bo taki sport uprawiała 😄 Ja swoją droga tez coś powinnam zacząć cwiczyc. No na rower to bym poszła, ale leje cały czas. Boje się o Odrę, jest tak wysoko 😢 nie chce żeby wylało u nas, to będzie katastrofa.

reklama
Ja dzis bylam z mlodym na spacerze i poczulam wilgoc to spanikowalam i lecialam do wc w galerii, bo myslalam, ze to juz krew... Serio, te nieudane ciaze tak ryja psychike, ze to niemozliwe
To prawda, ciąża po poronieniach jest ciezka psychicznie. Nawet jeśli byłaby książkowa to i tak czlowiek sie bedzie stresowac :( Ja tez na każdą wilgosc sie juz boje ale biore luteine i ona po jakimś czasie wypływa i to sprawia takie wrażenie

Ej zjadlam cala paczke tego małego kiwi z lidla, 2 jabłka i Kinder pingui i mam takie rewolucje ze moze i mnie zaraz dopadnie 😂😂
Ja dzis po dniu pelnym stresu zamowilam pizze - kazdy z nas je inna, ja dzis mialam smaka na owoce morza, ale kot mi wyzarl z niej wszystkie krewetki, tak zebral, ze nie umialam odmowic 😂 ale zjadlam i juz czuje jezdzenie w zoladku ...

reklama
Do góry