reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
wiem, nie musisz mi mowic, juz dwa razy przez to przeszlam :( teraz tez czasem mi odpierdziela, ale staram sie myslec racjonalnie, biore leki, a co ma byc, to bedzie ...

nooo powiem Wam, że jak miałam dziś te kibelkowe przygody i złapał mnie taki ból w podbrzuszu to tylko wypatrywałam krwi, bo wtedy poronienie też połączone było u mnie z biegunką, potami i wszystkim (sorki za dosadność:p) straszne to:/ pewnie inaczej nawet by mi to do głowy nie wpadło.

nooo powiem Wam, że jak miałam dziś te kibelkowe przygody i złapał mnie taki ból w podbrzuszu to tylko wypatrywałam krwi, bo wtedy poronienie też połączone było u mnie z biegunką, potami i wszystkim (sorki za dosadność:p) straszne to:/ pewnie inaczej nawet by mi to do głowy nie wpadło.
Ja dzis bylam z mlodym na spacerze i poczulam wilgoc to spanikowalam i lecialam do wc w galerii, bo myslalam, ze to juz krew... Serio, te nieudane ciaze tak ryja psychike, ze to niemozliwe

Ja zaczyna z 69 kg przy 175, chcialabym ważyć mniej o te 5 kg, ale coz 😅
My mieszkamy z mężem prawie w centrum Warszawy i za rok planujemy rozpocząć budowe domu. Nie mogę sie juz doczekać przeprowadzki, bo chociaz bedziemy 15 km od Warszawy, to ja uwielbiam nature i posiadanie wlasnej przestrzeni nardzo mnie kręci 😍
Co do objawów to też mnie brzuch pobolewa i to jest stresujące.
Podpowiesz, gdzie się budujecie? Zastanawiamy się nad domem, ale pracujemy w centrum i boimy się stracić szybkie dojazdy :(

reklama
Rany oszaleje, sąsiad na górze chyba mieszkanie demoluje młotem od rana i głowa mi pęka [emoji51] sobota wieczór już by mógł skończyć [emoji848] a wy mieszkacie w domkach czy bloku? Ja w bloku od niedawna i zastanawia mnie jak jest z płaczącym dzieckiem... Czy to tak bardzo słychać? Ma ktoś jakieś doświadczenie? [emoji16] U mnie w klatce brak niemowląt [emoji23]
Ja w bloku, słychać [emoji86][emoji23] jak mój syn się czasem drze, to słychać go na dole pod klatką[emoji23]

Do góry