reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Seks 3 dni po owulacji?? Nie ma opcji żeby wtedy doszło do zapłodnienia. Musiało wam się udać kiedy indziej [emoji846]
Ja mam tak 30 dni średnio. Owulacje wyczuwam zawsze po bólu No i krew ze mnie poleciała jak w kranu przy sikaniu. Wtedy zapewne była owu. Stawiam ze 3 dni później seks był tym który dał szczęście.
Uważaj na serki cammembert, w ciąży nie można jeść serów pleśniowych, chyba że jest pasteryzowany.
No właśnie nic takiego niezwykłego [emoji15] ser cammembert z nowości od dłuższego czasu, bo miałam smaka. Kanapki z szynka i kilka kawałków sushi z krewetka. Także...

reklama
Proszę mi zdradzać zaraz już co wy jecie 😂😂😂😂

haha no ja właśnie jem wszystko i dużo. mam fazę na mączne rzeczy i takie tradycyjne jedzenie, co jest zupełnym niespotykiem u mnie. nawet schabowe robiłam, pierwszy raz w życiu, musiałam nawet kupić tłuczek :D już mi się ich odechciało :D ale teraz chcę pierogi. również nigdy nie robiłam, także jutro sobie po prostu kupię :D chcę tylko takie na słodko, najlepiej jeszcze polane śmietaną..

To musiałaś mieć owulację w innym dniu niż myślisz bo komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia ok 6 h i nie ma możliwości żeby zajść w ciążę 3 dni po owulacji [emoji2960][emoji6]
@aga.i.nieszka Wiem wiem, pasteryzowane kupiłam [emoji1] to pamiętałam z pierwszej ciąży.
No chyba ze wtedy owu się przesunela. Ale uprawialiśmy seks 3 razy wiec łatwo obstawić w który dzień [emoji23] mam wszystko zanotowane

No właśnie nic takiego niezwykłego 😳 ser cammembert z nowości od dłuższego czasu, bo miałam smaka. Kanapki z szynka i kilka kawałków sushi z krewetka. Także...
Cammemberta nie wolno w ciąży :) tak samo jak parmezanu i innych dlugodojrzewajacych serow... a mi dzis sie tak marzyla domowa pizza z szynka dlugodojrzewajaca i parmezanem 😭😭😭

reklama
I po radości 🤣😅

Załączniki

• Screenshot_20201017-202754_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20201017-202754_Samsung Internet.jpg
    402,5 KB · Wyświetleń: 89
Do góry