reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dobra zrobiłam drugi suwaczek, ALEEEEEEEEEEEE... coś jest nie tak z jakością. Musi być problem na BB...
krok po kroku napisze jak to zrobiłam, aha i zaznaczam, że zrobiłam to z poziomu laptopa.
W google wpisałam suwaczki babyboom. Wybraałam stronę suwaczki.com. Nastepnie stworzylam sobie swój ktory mi sie podobał. Na ostatniej stronie wybrałam pierwsza pozycje z linkiem "BBCode (PseudoHTML, UBBCode) bez linku, szczególnie dla Forum Babyboom.pl. " i wkleiłam to w ustawieniach konta USTAWIENIA- SYGNATURA. i już :D

Ja musiałam kliknąć w ten obrazek i tam wkleić link z suwaczek.com, ten 1, ale samo to:
htt...www.su......png , bez tych [] na poczatku i koncu tego linku, teraz w koncu normalnie widac :D

reklama
Ja musiałam kliknąć w ten obrazek i tam wkleić link z suwaczek.com, ten 1, ale samo to:
htt...www.su......png , bez tych [] na poczatku i koncu tego linku, teraz w koncu normalnie widac :D
Jakość na telefonie tragiczna, zlaszcza podpisu, ale czy dobrze widzę 4 i 4?😊 To dokładnie tyle co u mnie🙂 jakie kroki już podjęte? Kiedy wizyta i w ogóle?😊

Hej ! dopiero nadrobiłam cały dzień Waszych postów :)
co do zachcianek i mdłosci to ja nadal nie mam, jem wszystko normalnie, zapachy tez mi nie przeszkadzają
dzisiaj na kolację zjadłam zupę ogórkową około 20, a na drugą kolację przed chwilą zjadłam porcję lodów i mój mąż na to mówi: i co nadal twierdzisz, że nie masz objawów ?
po czym sam sobie też nałożył porcję lodów i powiedział z uśmiechem: przecież jesteśmy w tym razem :)

sergregator ciążowy już mam ale jeszcze nie wypełniam, czekam do wizyty sobotniej

jak czytałam o Waszych tesciowych czy innych osobach ze zbednymi komentarzami to az szok mnie bierze, ze ludzie potrafią tak paplac bezmyslnie, a co gorzej celowo. Wydaje mi się, że nie mam takich osób wokół siebie, ale to się jeszcze przekonam jak się dowiedzą o nowinie.

Dobrej nocy :)

Nie No nadal jest napis rozmazany pod suwaczkiem. Ten gdzie pisze który tydzień i który dzień ciąży 😞

Chłopcy wyprawieni, dziś jako że jest piątek to narzeczony pracuje tylko do Ok 13.
Czekam na kuchenne rewolucje w tv 😂 od razu wtedy zachciewa mi się jeść.
W DeFacto Teraz mówią ze Ok 2030roku może zabraknąć potrzebnej ilości czekolady 😂 Chyba zwariowali. Jak żyć bez czekolady😂

Ale miałam sen 😳 strzelano do mnie z karabinu maszynowego. Ale ja ciagle żyłam. Udawałam tylko ze mnie zabili a później chciałam uciec. Dziwne uczucie naprawdę. Do bagażnika mnie nawet wsadzili 😳 co za koszmar.

Jakość na telefonie tragiczna, zlaszcza podpisu, ale czy dobrze widzę 4 i 4?😊 To dokładnie tyle co u mnie🙂 jakie kroki już podjęte? Kiedy wizyta i w ogóle?😊
O i u mnie tak samo 🥰 termin na 20.06?

Hej, milego dnia wszystkim ! Wlasnie wrocilam z pracy, zjadlam na sniadanie dwie kromki chleba z maslem i troche mizerii i od razu wszystko zwymiotowalam🤢 takze, ide spac, mam nadzieje, ze pozniej bedzie lepiej..

Biedactwo 🥺

Moja Starsza gwiazda odstawiona do szkoły, młodsza wybiła kostkę w domu siedzi 🥺
Kurde dziewczyny czy tylko mi się nic nie chce ? Kolejnego dnia nie przeleze jeszcze mój malzonek niewiadomo o której dziś wróci z pracy to będzie długi dzień...

O i u mnie tak samo 🥰 termin na 20.06?

Biedactwo 🥺

Moja Starsza gwiazda odstawiona do szkoły, młodsza wybiła kostkę w domu siedzi 🥺
Kurde dziewczyny czy tylko mi się nic nie chce ? Kolejnego dnia nie przeleze jeszcze mój malzonek niewiadomo o której dziś wróci z pracy to będzie długi dzień...
Ja codziennie myślę.. Dziś trzeba zrobić to to i to.. A po chwili nie mam już ochoty na nic haha

Hej dziewczyny. Masakra ile nowych stron!! Już nie dam rady nadrobić a nie było mnie tylko wczoraj. Mam nadzieje że u Was wszystko dobrze. U mnie chyba wszystko się rozkręca bo już praktycznie non stop mam mdłości 😕
I w ogóle smutno mi z powodu nowych restrykcji 😕 miałam mieć imprezę urodzinowa na 40 osób i będę musiała odmówić połowie 😢 Mam nadzieje że chociaż tak zostanie i nie trafie do czerwonej strefy bo impreza dopiero za tydzień...

@Vingag wspolczuje, biedna 😞

@Niesia90 ja tez łapie dół związany z obostrzeniami. Wczoraj musiałam się wygadać mojemu, co mi na sercu leży bo zaczęłam wewnętrznie panikować, czułam się tak jakby mnie ktoś zamknął w ciasnym pomieszczeniu , jak przy klaustrofobii 😢😢 przytłacza mnie bardzo wszystko dookoła.

Ja dziś wizyta u gin. Mam nadzieje , ze zobaczę cokolwiek na usg ❤️

reklama
@Vingag wspolczuje, biedna 😞

@Niesia90 ja tez łapie dół związany z obostrzeniami. Wczoraj musiałam się wygadać mojemu, co mi na sercu leży bo zaczęłam wewnętrznie panikować, czułam się tak jakby mnie ktoś zamknął w ciasnym pomieszczeniu , jak przy klaustrofobii 😢😢 przytłacza mnie bardzo wszystko dookoła.

Ja dziś wizyta u gin. Mam nadzieje , ze zobaczę cokolwiek na usg ❤️
Daj znać jak będziesz po wizycie 🙂

Do góry