A
Aloe1234
Gość
Coś dla mnieWy nie możecie jeść, a ja nie mogę się najeść
Dziewczyny, a na zaparcia pilnujcie minimum 2 L wody dziennie, wtedy lepiej dwójeczka idzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś dla mnieWy nie możecie jeść, a ja nie mogę się najeść
Dziewczyny, a na zaparcia pilnujcie minimum 2 L wody dziennie, wtedy lepiej dwójeczka idzie.
Właśnie czytam o tym teście i rozumiem dlaczego moja była gin stwierdziła że tak mało jest takich przypadków.O matko. to troche powróżyła :/ dziwne bardzo.
Miałam Tobie odpisać a w innym miejscu komus zadałam pytanie, chciałabyś zrobić test nimfy?Dziewczyny a która z Was robiła w poprzedniej ciąży ten test nifty pro i czy byłyście zadowolone bo u mnie w otoczeniu nikt stąd nie mam porównania
Ja mam podobnie, burczy mi w brzuchu ale jak mysle o jedzeniu to mi podchodzihaha u mnie to w ogole kombo bo ja moge bardzo jesc i tez jestem ciagle glodna, ale jednoczesnie jest mi niedobrze (ale lekko). dzisiaj nawet zrobilam wege burgery z jadlonomii, polecam
Chciałam się Was poradzić moje drogie w takiej sprawie. Jutro mam wizytę u gin u której byłam 3 razy, ogólnie w porządku kobieta , wydaje się być kompetentna, dużo mówi ale konkretnie, postanowiłam że właśnie ona będzie prowadzić moją ciąże. Z ciekawości sprawdziłam w necie jakie ma opinie i załamałam się [emoji52] zdarzają się też dobre i kobiety ciężarne co niektóre też polecały, jednak szału nie ma... Byście poszły?
Przy każdym kolejnym człowiek uświadamia sobie, że po pierwsze dziecko nie jest porcelany, a po drugie naprawde niewiele mu do szczęścia potrzeba - przede wszystkim czas poświęcony mu przez rodzica. Pewnego razu przychodzi ten moment szoku kiedy okazuje sie, że dziecko zdecydowanie bardziej od zabawki za kilka stówek woli karton, w którym była zapakowanaPrzy pierwszym tak jest, przy następnym okazuje się że można się obejść bez wielu rzeczy [emoji23] j
Fakt, ludzie zarzucają jej arogancję. Masz rację. Ta gin odpowiada mi więc przy niej zostanę póki co. DziękujęJa chodzę do takiego ginekologa. Jest specjalistą, wręcz perfekcjonistą w swojej dziedzinie, ma certyfikat fmf, bez przerwy się szkoli, ma świetny sprzęt. No, ale babki go nie polecają, bo nie jest słodko pierdzący i nie gratuluje im po porodzie [emoji2356] Jeśli masz poczucie, że to dobry lekarz i masz zaufanie to nie zmieniaj. Jeśli czegoś jednak brakuje, czasem po prostu podejścia lekarza do pacjenta to może poszukaj kogoś innego. Musisz zdecydować na czym Ci zależy [emoji846]
trzeba wejsc na jakaś stronę z suwaczkami typu chyba suwaczek.pl i później link wkleja się w sygnaturę na swoim profilu. Tylko nie zawsze się wyświetla. O ile pamietam to w telefonie się wyświetla jak się go trzyma w poziomie.