reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dobra zrobiłam drugi suwaczek, ALEEEEEEEEEEEE... coś jest nie tak z jakością. Musi być problem na BB...
krok po kroku napisze jak to zrobiłam, aha i zaznaczam, że zrobiłam to z poziomu laptopa.
W google wpisałam suwaczki babyboom. Wybraałam stronę suwaczki.com. Nastepnie stworzylam sobie swój ktory mi sie podobał. Na ostatniej stronie wybrałam pierwsza pozycje z linkiem "BBCode (PseudoHTML, UBBCode) bez linku, szczególnie dla Forum Babyboom.pl. " i wkleiłam to w ustawieniach konta USTAWIENIA- SYGNATURA. i już :D

Ja musiałam kliknąć w ten obrazek i tam wkleić link z suwaczek.com, ten 1, ale samo to:
htt...www.su......png , bez tych [] na poczatku i koncu tego linku, teraz w koncu normalnie widac :D

reklama
Ja musiałam kliknąć w ten obrazek i tam wkleić link z suwaczek.com, ten 1, ale samo to:
htt...www.su......png , bez tych [] na poczatku i koncu tego linku, teraz w koncu normalnie widac :D
Jakość na telefonie tragiczna, zlaszcza podpisu, ale czy dobrze widzę 4 i 4?😊 To dokładnie tyle co u mnie🙂 jakie kroki już podjęte? Kiedy wizyta i w ogóle?😊

Hej ! dopiero nadrobiłam cały dzień Waszych postów :)
co do zachcianek i mdłosci to ja nadal nie mam, jem wszystko normalnie, zapachy tez mi nie przeszkadzają
dzisiaj na kolację zjadłam zupę ogórkową około 20, a na drugą kolację przed chwilą zjadłam porcję lodów i mój mąż na to mówi: i co nadal twierdzisz, że nie masz objawów ?
po czym sam sobie też nałożył porcję lodów i powiedział z uśmiechem: przecież jesteśmy w tym razem :)

sergregator ciążowy już mam ale jeszcze nie wypełniam, czekam do wizyty sobotniej

jak czytałam o Waszych tesciowych czy innych osobach ze zbednymi komentarzami to az szok mnie bierze, ze ludzie potrafią tak paplac bezmyslnie, a co gorzej celowo. Wydaje mi się, że nie mam takich osób wokół siebie, ale to się jeszcze przekonam jak się dowiedzą o nowinie.

Dobrej nocy :)

Nie No nadal jest napis rozmazany pod suwaczkiem. Ten gdzie pisze który tydzień i który dzień ciąży 😞

Chłopcy wyprawieni, dziś jako że jest piątek to narzeczony pracuje tylko do Ok 13.
Czekam na kuchenne rewolucje w tv 😂 od razu wtedy zachciewa mi się jeść.
W DeFacto Teraz mówią ze Ok 2030roku może zabraknąć potrzebnej ilości czekolady 😂 Chyba zwariowali. Jak żyć bez czekolady😂

Ale miałam sen 😳 strzelano do mnie z karabinu maszynowego. Ale ja ciagle żyłam. Udawałam tylko ze mnie zabili a później chciałam uciec. Dziwne uczucie naprawdę. Do bagażnika mnie nawet wsadzili 😳 co za koszmar.

Jakość na telefonie tragiczna, zlaszcza podpisu, ale czy dobrze widzę 4 i 4?😊 To dokładnie tyle co u mnie🙂 jakie kroki już podjęte? Kiedy wizyta i w ogóle?😊
O i u mnie tak samo 🥰 termin na 20.06?

Hej, milego dnia wszystkim ! Wlasnie wrocilam z pracy, zjadlam na sniadanie dwie kromki chleba z maslem i troche mizerii i od razu wszystko zwymiotowalam🤢 takze, ide spac, mam nadzieje, ze pozniej bedzie lepiej..

Biedactwo 🥺

Moja Starsza gwiazda odstawiona do szkoły, młodsza wybiła kostkę w domu siedzi 🥺
Kurde dziewczyny czy tylko mi się nic nie chce ? Kolejnego dnia nie przeleze jeszcze mój malzonek niewiadomo o której dziś wróci z pracy to będzie długi dzień...

O i u mnie tak samo 🥰 termin na 20.06?

Biedactwo 🥺

Moja Starsza gwiazda odstawiona do szkoły, młodsza wybiła kostkę w domu siedzi 🥺
Kurde dziewczyny czy tylko mi się nic nie chce ? Kolejnego dnia nie przeleze jeszcze mój malzonek niewiadomo o której dziś wróci z pracy to będzie długi dzień...
Ja codziennie myślę.. Dziś trzeba zrobić to to i to.. A po chwili nie mam już ochoty na nic haha

Hej dziewczyny. Masakra ile nowych stron!! Już nie dam rady nadrobić a nie było mnie tylko wczoraj. Mam nadzieje że u Was wszystko dobrze. U mnie chyba wszystko się rozkręca bo już praktycznie non stop mam mdłości 😕
I w ogóle smutno mi z powodu nowych restrykcji 😕 miałam mieć imprezę urodzinowa na 40 osób i będę musiała odmówić połowie 😢 Mam nadzieje że chociaż tak zostanie i nie trafie do czerwonej strefy bo impreza dopiero za tydzień...

@Vingag wspolczuje, biedna 😞

@Niesia90 ja tez łapie dół związany z obostrzeniami. Wczoraj musiałam się wygadać mojemu, co mi na sercu leży bo zaczęłam wewnętrznie panikować, czułam się tak jakby mnie ktoś zamknął w ciasnym pomieszczeniu , jak przy klaustrofobii 😢😢 przytłacza mnie bardzo wszystko dookoła.

Ja dziś wizyta u gin. Mam nadzieje , ze zobaczę cokolwiek na usg ❤️

reklama
@Vingag wspolczuje, biedna 😞

@Niesia90 ja tez łapie dół związany z obostrzeniami. Wczoraj musiałam się wygadać mojemu, co mi na sercu leży bo zaczęłam wewnętrznie panikować, czułam się tak jakby mnie ktoś zamknął w ciasnym pomieszczeniu , jak przy klaustrofobii 😢😢 przytłacza mnie bardzo wszystko dookoła.

Ja dziś wizyta u gin. Mam nadzieje , ze zobaczę cokolwiek na usg ❤️
Daj znać jak będziesz po wizycie 🙂

Do góry