Ehhh i jeszcze to męczące pytanie "Dlaczego nie może być normalnie?" Przepraszam, bo może nie napisalam tego jasno. Mnie męczy infekcja intymna nigdy nie miałam tendencji, a tu pyk ciąża i pyk infekcjaWitam czytając Twoje obawy stwierdzam, że moje sa niemal identyczne, też nie potrafię się cieszyć, wizyta przede mną a szkoda mi tego wyjątkowego czasu na zmartwienia bezpodstawne bo czas szybko leci a ciąża trwa tak krótko. To moja ostatnia ciąża, jestem po dwóch cc, chciałabym brać to szczecie garściami a ciągle coś mnie niepokoi. Infekcje również przeszłam, dzisiaj mijają 3 tyg jak wystąpiły objawy, dopiero od wczoraj czuje się dobrze i nie kaszle.
Szybkiego powrotu do zdrówka
Ktory tydzień i kiedy masz wizytę?
Ja w tej ciazy postanowiłam przeciągnąć pierwsze usg jak się da, w poprzedniej poleciałam prywatnie od razu jak się dowiedziałam, zobaczyłam pęcherzyk i pomyślałam, że przecież nic złego nie może się stać, a jak się później okazało nic nigdy więcej się tam nie pojawiło. Dlatego teraz czekam minimum do 7, 8 tygodnia, chociaż nie wiem jak dam radę.