nice-girl
Fanka BB :)
Ja już nie ogarniam, zanim przeczytam to już nie pamiętam co komu chciałam odpisać. Jak byłam na forum we wcześniejszych ciążach to się to dobrze sprawdzało. Masz wątpliwości i chcesz o coś zapytać wchodzisz na konkretny wątek i ta wiadomość nie ginie. Tutaj obecnie już duża część zapytań ginie w natłoku postów. Ciężko potem znaleźć jakąś informację na temat wieku ciąży czy wizyty między pogaduszkami o jedzeniu itp. Nie da rady tak o wszystkim w jednym miejscu, ja nie nadążam, nie mam aż tyle czasu, żeby tak często zerkać. Główny może być na luźne rozmowy, a inne dotyczące konkretnych tematów. Jak się wchodzi na forum to wtedy widać jak ktoś w wątku coś nowego napisał, bo się podświetla. Zresztą chyba wszystkie takie grupy mam zaczynają po pewnym czasie tak działać. Potem dużo osób przybywa i się już tak nie da po kilkadziesiąt stron dziennie czytać. A tak wchodzi się na wątki, które interesują konkretną osobę i każdy coś dla siebie znajdzie. A jeden wątek główny na luźne rozmowy, ten co teraz. KAżdy dysponuje inną ilością czasu i wtedy łatwiej się połapać.Dla mnie niezrozumiały pomysł, komu się będzie chciało potem czytać to wszystko, pisać i pamiętać w ogóle w którym miejscu ma napisać to co chce.
Ostatnia edycja: