Dokładnie jak czytałam to trzeba poczekać do listopada bo wtedy będą rodzic sie pierwsze dzieci, których mamy miały covid w pierwszych 12 tcBardzo dobra decyzja, nie ma się co narażać dodatkowo.
Najgorsze jest to że nie ma jeszcze żadnych badan nt wpływu wirusa na zarodek, pocieszające jest to, że kobiety zarażone w 2 i 3 trymestrze ciąży urodzily zdrowe dzieciątka ale to jeszcze Nas nie dotyczy... Będę w piątek na wizycie to dopytam mojej gin.
reklama
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Ania który tydzień jesteś? Ja 7.3 dni bo wczoraj byłam. Ile ma mm twój dzidziuś?Świetne wiadomości
1016lew
Fanka BB :)
Wiesz co przed wizyta pierwsza i do następnego dnia po wizycie później było ok, No i dziś zaczęłam znowu, wiec dostałam jeszcze luteinę pod język na popołudnie 2tabletki.Jak często plamisz? Mnie też to dotyczy i też przez noszenie synka.
A
Aloe1234
Gość
Ale z drugiej strony jest to tylko wirus, jeszcze nie raz możemy być przeziębione, a wirusów jest cała masa, gdyby one były tak szkodliwe to ludzkość byłaby na wyginięciu wśród szkodliwych wirusów znajduje się różyczka, toxo, ewentualnie grypa ze względu na możliwą wysoką gorączkę i powikłania, więc teoretycznie covid też powinien być wirusem niegroźnym dla zarodka, jeśli przechodzi się go w miarę łagodnie (muszę sobie trochę potłumaczyć, co by nie zwariować...) Przekopałam się przez wiele, wiele stron Google, żeby się czegoś dowiedzieć. Chyba w Chinach przeprowadzali jakieś badania, są nieco przed nami więc mają już tą szanse. Ale to niepewne źródła. No cóż, pozostaje nam czekać w nadziei, że będzie dobrze.Dokładnie jak czytałam to trzeba poczekać do listopada bo wtedy będą rodzic sie pierwsze dzieci, których mamy miały covid w pierwszych 12 tc
Tak samo to sobie tłumacze więc poki co nie panikujeAle z drugiej strony jest to tylko wirus, jeszcze nie raz możemy być przeziębione, a wirusów jest cała masa, gdyby one były tak szkodliwe to ludzkość byłaby na wyginięciu wśród szkodliwych wirusów znajduje się różyczka, toxo, ewentualnie grypa ze względu na możliwą wysoką gorączkę i powikłania, więc teoretycznie covid też powinien być wirusem niegroźnym dla zarodka, jeśli przechodzi się go w miarę łagodnie (muszę sobie trochę potłumaczyć, co by nie zwariować...) Przekopałam się przez wiele, wiele stron Google, żeby się czegoś dowiedzieć. Chyba w Chinach przeprowadzali jakieś badania, są nieco przed nami więc mają już tą szanse. Ale to niepewne źródła. No cóż, pozostaje nam czekać w nadziei, że będzie dobrze.
Niesia90
Cudownie bardzo się cieszę i gratulujeKochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
Ale naskrobałyście od 15! Ale miło się czyta o pozytywnych testach i serduszkach bijących. Gratuluje Wam dziewczyny
Mała.czarna
Mądrze mowiszAle z drugiej strony jest to tylko wirus, jeszcze nie raz możemy być przeziębione, a wirusów jest cała masa, gdyby one były tak szkodliwe to ludzkość byłaby na wyginięciu wśród szkodliwych wirusów znajduje się różyczka, toxo, ewentualnie grypa ze względu na możliwą wysoką gorączkę i powikłania, więc teoretycznie covid też powinien być wirusem niegroźnym dla zarodka, jeśli przechodzi się go w miarę łagodnie (muszę sobie trochę potłumaczyć, co by nie zwariować...) Przekopałam się przez wiele, wiele stron Google, żeby się czegoś dowiedzieć. Chyba w Chinach przeprowadzali jakieś badania, są nieco przed nami więc mają już tą szanse. Ale to niepewne źródła. No cóż, pozostaje nam czekać w nadziei, że będzie dobrze.
Mała.czarna
Gratulacje, piekna kreseczkaWitam wszystkie przyszłe mamuśki 3 testy ciążowe wskazują, że też dołączę do czerwcowych mam. Dzisiaj 5 t 1d. Termin wychodzi na 14.06. Teraz czekam na na wizytę u gina. Zobacz załącznik 1187972
reklama
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Super gratulacjeWitam wszystkie przyszłe mamuśki 3 testy ciążowe wskazują, że też dołączę do czerwcowych mam. Dzisiaj 5 t 1d. Termin wychodzi na 14.06. Teraz czekam na na wizytę u gina. Zobacz załącznik 1187972