Ada.to.nie.wypada
Fanka BB :)
Gratulacje !!!!Kochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje !!!!Kochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
Mam ❤Gratuluję, wspaniałe nowiny ! Teraz odetchnij i rośnijcie zdrowo ❤ masz fotke?
Bo mam dalej plamienia. Niestety noszenie syna daje o sobie znać.Kolejne dobre wieści ♥♥♥
A dlaczego masz zwiększona dawkę luteiny?
Kolejne cudowne wieściKochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
No i brawo same dobre wieści❤Kochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem ❤ Nie wierzyłam a jednak!
Też się boję o maleństwo mam gdzieś tą moją umowe nawet pojde szybciej do gina i nie wracam do żłobka.Teraz już doczytałam, trochę do tyłu musiałam się cofnąć. Mam podobna sytuację w rodzinie, testy wszyscy pozytywne, ja wtedy też przeziębiona byłam i kontakt mieliśmy ze sobą, tylko mi objawy mijają już. Testu nie robię bo to już mi nic nie da, ale martwię się czy maleństwu mógł zaszkodzić ten wirus...
ale fajny Kropek lub Kropeczka! Ciekawe, do kogo podobneMam ❤
Kochane ciaza o 4 dni młodsza 6+0 piekny zarodek z bijacym serduszkiem [emoji173] Nie wierzyłam a jednak!
Mam [emoji173]