reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Mnie nie. Mi generalnie nic za bardzo nie smakuje, na nic nie mam ochoty, chociaż ciągle jestem głodna [emoji14] idę do kuchni, patrzę do lodówki z głodem i zamykam, bo nic mi nie pasuje:p
Ja mam identycznie. Jestem ciągle głodna, ale jak mam coś wybrać to jest ciagle: nieeee wieeem😅 jedyne co to ogórki kiszone i ogórkowa 😂

reklama
To od zawsze moje wielkie marzenie [emoji173] bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy [emoji85] moja babcia ma 18 wnuczat z czego tylko 4 dziewczyny lacznie ze mna [emoji28][emoji28] plec zalezy od partnera, wiec jest nadzieja hahaha ale wiadomo, ze chlopiec tez bedzie super, chociaz pewnie bym sie poplakala [emoji6][emoji6][emoji6]
Ja tez chciałam córkę, ale teraz mojego synka bym nie oddała i uważam, że chłopcy są super ! [emoji16]

Wiecie, to dopiero początek, a ja już się martwię. O cytomegalie. Wiem, że powoduje straszne choroby, a ja nigdy nie przechodziłam, teraz dziecko mam żłobkowe i boje się, że się zarazę i dziecko drugie będzie chore :(

Wiecie, to dopiero początek, a ja już się martwię. O cytomegalie. Wiem, że powoduje straszne choroby, a ja nigdy nie przechodziłam, teraz dziecko mam żłobkowe i boje się, że się zarazę i dziecko drugie będzie chore :(

ja tez sie o to martwie. rowniez jej nie przechodzilam wg wyniku badan w marcu. teraz na teleporadzie uslyszalam, ze juz nie ma po co badac.

reklama
To od zawsze moje wielkie marzenie ❤ bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy 🙈 moja babcia ma 18 wnuczat z czego tylko 4 dziewczyny lacznie ze mna 😅😅 plec zalezy od partnera, wiec jest nadzieja hahaha ale wiadomo, ze chlopiec tez bedzie super, chociaz pewnie bym sie poplakala 😉😉😉
Karolina a masz już jakieś dzieciątko w domu? Ja mam 2 chłopców no i teraz mam po cichutku nadzieję że te kituszki już we mnie rosną 😊😁

Do góry