reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
A ja mam parcie na pierogi z mięsem i barszczem tylko to bym mogła jeść 😂
I strasznie spać mi się chce w ciągu dnia. Jak zjem to mnie dopiero mdli a tak to luz całkiem spoko jak na bliźniaki

Rozumiem ze liczysz na dziewczynke? 😎
To od zawsze moje wielkie marzenie ❤ bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy 🙈 moja babcia ma 18 wnuczat z czego tylko 4 dziewczyny lacznie ze mna 😅😅 plec zalezy od partnera, wiec jest nadzieja hahaha ale wiadomo, ze chlopiec tez bedzie super, chociaz pewnie bym sie poplakala 😉😉😉

A ja mam parcie na pierogi z mięsem i barszczem tylko to bym mogła jeść 😂
I strasznie spać mi się chce w ciągu dnia. Jak zjem to mnie dopiero mdli a tak to luz całkiem spoko jak na bliźniaki
O 19 przyszlam do pracy i wzielam sobie wlasnie cale pudelko pierogow z miesem, pyszne byly ! Ze spaniem u mnie to samo, nie daje rady bez drzemki, nie ma opcji :)

reklama
Do góry