Karolina_karolina
Fanka BB :)
I taki obrót sprawy mi się podobaMoja koleżanka cały czas słodkości jadła, bardzo nastawiona na dziewczynke a 2 dni temu na usg 100% potwierdzony chłopak! [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I taki obrót sprawy mi się podobaMoja koleżanka cały czas słodkości jadła, bardzo nastawiona na dziewczynke a 2 dni temu na usg 100% potwierdzony chłopak! [emoji85]
Rozumiem ze liczysz na dziewczynke?Nie nie nie, to na pewno przesad
Teraz spojrzałam na godzinę usg... Haha to moja godzina narodzin mam nadzieje ze to żaden znak dla mnieU mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
Czy któraś ma bliźniaki? Bo będę szczera mam mnóstwo pytań bo nigdy w rodzinie ich u nas nie było a w tym cyklu wyszły 2 jaja z jednego jajnika
A ja mam parcie na pierogi z mięsem i barszczem tylko to bym mogła jeść [emoji23]
I strasznie spać mi się chce w ciągu dnia. Jak zjem to mnie dopiero mdli a tak to luz całkiem spoko jak na bliźniaki
To od zawsze moje wielkie marzenie ❤ bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy moja babcia ma 18 wnuczat z czego tylko 4 dziewczyny lacznie ze mna plec zalezy od partnera, wiec jest nadzieja hahaha ale wiadomo, ze chlopiec tez bedzie super, chociaz pewnie bym sie poplakalaRozumiem ze liczysz na dziewczynke?
Słodkie chciałam jeść całą ciążę, nawet wyszla cukrzyca ciążowa, mam chłopcaI taki obrót sprawy mi się podoba
O 19 przyszlam do pracy i wzielam sobie wlasnie cale pudelko pierogow z miesem, pyszne byly ! Ze spaniem u mnie to samo, nie daje rady bez drzemki, nie ma opcjiA ja mam parcie na pierogi z mięsem i barszczem tylko to bym mogła jeść
I strasznie spać mi się chce w ciągu dnia. Jak zjem to mnie dopiero mdli a tak to luz całkiem spoko jak na bliźniaki
Całonocny dyżur ?O 19 przyszlam do pracy i wzielam sobie wlasnie cale pudelko pierogow z miesem, pyszne byly ! Ze spaniem u mnie to samo, nie daje rady bez drzemki, nie ma opcji
DziękujęGratulacje ❤❤