reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
U mnie podwójna radość bliźniaki.
Termin na 6.06.21r
Czy któraś ma bliźniaki? Bo będę szczera mam mnóstwo pytań bo nigdy w rodzinie ich u nas nie było a w tym cyklu wyszły 2 jaja z jednego jajnika

Wielkie gratulacje! Podwójne szczęście😊 Nie będziesz się nudzić. Kuzynka meza ma bliźniaczki. Ja nie mam co prawda bliźniaków, ale między moimi dziećmi jest tylko rok i 3 miesiące różnicy więc też mieliśmy wesolo. Pamiętam jak jedną ręką bujałam wózek usypiając synka, na drugiej ręce trzymałam córkę, a brodą podtrzymałam jej butelkę, aby tylko nie zaczęła płakać, bo z usypiania byłyby nici ;)

Ja niestety się z Wami żegnam... Kiedy w końcu szok oraz przerażenie minęło i zaczęłam się cieszyć z tej ciąży - dziś w 5t3d zaczęłam krwawić jak na okres. W poniedziałek idę na betę, ale nie mam nadziei...
Niestety krótko było mi dane być tu z Wami... Życzę Wam bezproblemowych, szczęśliwie zakończonych ciąż, a potem cudownych porodów i zdrowych Maluszków.
Trzymaj się kochana. Mam nadzieję, że to jednak nie to. Przesyłam dużo ciepłych myśli <3

Ja niestety się z Wami żegnam... Kiedy w końcu szok oraz przerażenie minęło i zaczęłam się cieszyć z tej ciąży - dziś w 5t3d zaczęłam krwawić jak na okres. W poniedziałek idę na betę, ale nie mam nadziei...
Niestety krótko było mi dane być tu z Wami... Życzę Wam bezproblemowych, szczęśliwie zakończonych ciąż, a potem cudownych porodów i zdrowych Maluszków.
Bardzo mi przykro. Upewnij się czy to aby na pewno zły znak i daj znac 😞 trzymaj się.

reklama
Do góry