reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Mnie nie. Mi generalnie nic za bardzo nie smakuje, na nic nie mam ochoty, chociaż ciągle jestem głodna [emoji14] idę do kuchni, patrzę do lodówki z głodem i zamykam, bo nic mi nie pasuje:p
Ja mam identycznie. Jestem ciągle głodna, ale jak mam coś wybrać to jest ciagle: nieeee wieeem😅 jedyne co to ogórki kiszone i ogórkowa 😂

reklama
To od zawsze moje wielkie marzenie [emoji173] bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy [emoji85] moja babcia ma 18 wnuczat z czego tylko 4 dziewczyny lacznie ze mna [emoji28][emoji28] plec zalezy od partnera, wiec jest nadzieja hahaha ale wiadomo, ze chlopiec tez bedzie super, chociaz pewnie bym sie poplakala [emoji6][emoji6][emoji6]
Ja tez chciałam córkę, ale teraz mojego synka bym nie oddała i uważam, że chłopcy są super ! [emoji16]

Wiecie, to dopiero początek, a ja już się martwię. O cytomegalie. Wiem, że powoduje straszne choroby, a ja nigdy nie przechodziłam, teraz dziecko mam żłobkowe i boje się, że się zarazę i dziecko drugie będzie chore :(

Wiecie, to dopiero początek, a ja już się martwię. O cytomegalie. Wiem, że powoduje straszne choroby, a ja nigdy nie przechodziłam, teraz dziecko mam żłobkowe i boje się, że się zarazę i dziecko drugie będzie chore :(

ja tez sie o to martwie. rowniez jej nie przechodzilam wg wyniku badan w marcu. teraz na teleporadzie uslyszalam, ze juz nie ma po co badac.

reklama
To od zawsze moje wielkie marzenie ❤ bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy 🙈 moja babcia ma 18 wnuczat z czego tylko 4 dziewczyny lacznie ze mna 😅😅 plec zalezy od partnera, wiec jest nadzieja hahaha ale wiadomo, ze chlopiec tez bedzie super, chociaz pewnie bym sie poplakala 😉😉😉
Karolina a masz już jakieś dzieciątko w domu? Ja mam 2 chłopców no i teraz mam po cichutku nadzieję że te kituszki już we mnie rosną 😊😁

Do góry