reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Ja już L4. Od dwóch kresek na teście zwolnienie.
Ja planowalam pracowac do konca pazdziernika ale nie wiem czy dam rade. Jestesm bardzo spiaca i mam mdlosci. Chcialam powiadomic mojego pracodawce o ciazy od razu po mojej wizycie i wtedy beda mieli 2 tyg na znalezienie kogos. Ale nie wiem czy wytrzymam i nie powiadomie juz teraz...

reklama
Ile bedziesz miala 16.10? Kurde ja sie tak boje ze bede miala 3 zabieg... jak bedzie to juz bedzie koniec moich staran bo mam juz dosc tych nerwów
7+1. Też czasem myślę że jak się nie uda to już teraz tego nie zniosę. Ale ostatnio też tak myślałam... Obiecałam sobie że mój syn będzie miał rodzeństwo. Ja jestem jedynaczką. Straszna jest myśl że jak zabraknie już moich rodziców to będę sama...

7+1. Też czasem myślę że jak się nie uda to już teraz tego nie zniosę. Ale ostatnio też tak myślałam... Obiecałam sobie że mój syn będzie miał rodzeństwo. Ja jestem jedynaczką. Straszna jest myśl że jak zabraknie już moich rodziców to będę sama...
Ooo to 16 juz bedziesz wiedziec ❤ no ja tez zawsze marzylam o dwojce. A teraz tak bardzo bym chciala chociaz jedno :(

moj syn ma 10 lat i teraz czuje, ze majac drugie dziecko, bede wychowywala dwojke jedynakow.... Ale wiem, ze kiedys ta roznica nie bedzie tak odczuwalna - ja sama mam dwoch braci - jeden mlodszy o 4, a drugi o 15 lat 🙃 to jest ironia losu. Ciazy z pierwszym synem absolutnie nie planowalam, wtedy byla dla mnie wrecz tragedia. teraz , kiedy wszystko mam ulozone i swiadomie planuje drugie dziecko, nie jest juz tak latwo...

moj syn ma 10 lat i teraz czuje, ze majac drugie dziecko, bede wychowywala dwojke jedynakow.... Ale wiem, ze kiedys ta roznica nie bedzie tak odczuwalna - ja sama mam dwoch braci - jeden mlodszy o 4, a drugi o 15 lat 🙃 to jest ironia losu. Ciazy z pierwszym synem absolutnie nie planowalam, wtedy byla dla mnie wrecz tragedia. teraz , kiedy wszystko mam ulozone i swiadomie planuje drugie dziecko, nie jest juz tak latwo...
Wlasnie mam wraznue ze czlowiek jak nie planuje to lepiej wychodzi.
Zycie czasem pisze takie scenairusze ze glowa boli.
A teraz hit!
Wychodzac do sklepu psiknelam sie ulubionym zapachem i tak mnie mdli ze dzwigalo mi sie w kolejce 🙈🤦‍♀️

reklama
Do góry