Wpisz sobie w kalkulator na necie [emoji16] Ale generalnie liczysz dni od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, z tym że to jest idealne wyliczenie jeśli cykle są 28 dniowe. Więc jeśli masz 40 dniowe to musisz od tego odjąć 12 dniJak liczyć te dni / tygodnie?
Mam prawie 40 dniowe cykle i nie mam pojęcia jak to policzyć. [emoji2955][emoji2960]
reklama
W jakim wieku masz dzieci? [emoji16]Cześć dziewczyny [emoji6] witam się z wami u ja w tej chwili 5+4. Wizyta na 27go października. Mialam wizytę we wtorek i był pęcherzyk. Pani dr mówi że wszystko idzie ku dobremu [emoji6] to nasza trzecia wymarzona dzidzia [emoji3590]
Sny w większości odzwierciedlają nasz nie pokój. A że teraz ciągle nam się coś sni... Bądź spokojna. Teraz musi być dobrze i musimy dotrwać do końca@aga.i.nieszka a ze bylam na usg i lekarka mi pokazala usg a tam pecherzyk i dziecko ale taki ludzik jak sie w szkole malowalo ale jakos mam zlw przwczucia po tym
Dziękuje!Wpisz sobie w kalkulator na necie [emoji16] Ale generalnie liczysz dni od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, z tym że to jest idealne wyliczenie jeśli cykle są 28 dniowe. Więc jeśli masz 40 dniowe to musisz od tego odjąć 12 dni
joszka
Fanka BB :)
cześć i gratuluje miałaś pęchęrzyk ciązowy czy już był też pęcherzyk żółtkowy?Cześć dziewczyny witam się z wami u ja w tej chwili 5+4. Wizyta na 27go października. Mialam wizytę we wtorek i był pęcherzyk. Pani dr mówi że wszystko idzie ku dobremu to nasza trzecia wymarzona dzidzia
Mała.czarna
Bardzo Ci dziekuje kochana za te slowa :*Sny w większości odzwierciedlają nasz nie pokój. A że teraz ciągle nam się coś sni... Bądź spokojna. Teraz musi być dobrze i musimy dotrwać do końca
natalia9505
Początkująca w BB
Chyba boję się jeszcze myśleć, że wszystko będzie dobrze i kupić chociaż książkę dla przyszłych mam... Miałaś stresa jak kupowałam witaminy ciążowe na zapas żeby z jedną przesyłką. Od razu myśl co ja zrobię jak się nie uda...
Rozumiem Twoje obawy.
Pytanie bardziej kierowałam do kobiet,które mają już dzieci
Ja nie miałam tej książki, więc nie pomogęRozumiem Twoje obawy.
Pytanie bardziej kierowałam do kobiet,które mają już dzieci
Mała.czarna
Ile bedziesz miala 16.10? Kurde ja sie tak boje ze bede miala 3 zabieg... jak bedzie to juz bedzie koniec moich staran bo mam juz dosc tych nerwówJa teraz czekam na serduszko, 16.10 mam wizytę. Ale najbardziej uspokoi mnie drugi trymestr. A jak już będę czuła ruchy to już w ogóle będę spokojniejsza... Ale aby do drugiego trymestru... To będzie koniec listopada...
reklama
joszka
Ej, głowa do góry na razie nie masz żadych podstaw do tego żeby się martwić i same sobie cos wymyslamy ja sie martwilam ze to ciaza pozamaciczna bo tak mnie kłuje z boku. Wczoraj sie okazalo, ze pecherzyk jest w macicy wiec znalazlam sobie kolejny powod do zmarwien, ze przecherzyk jest za mały na nic juz nie mamy wpływu, trzeba odpoczywac i chocoaz sprobowac sobie nie wkrecac na siłe czarnych scenariuszy. Dzis juz z wiekszym optymizmem patrze wiec mam nadzieje, ze i Toboe sie to udzieliIle bedziesz miala 16.10? Kurde ja sie tak boje ze bede miala 3 zabieg... jak bedzie to juz bedzie koniec moich staran bo mam juz dosc tych nerwów