reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Nie pozbędziesz się 😁 ja mam dwa psy i syn nieraz mial sierść w kupie.. nic nie zrobisz.. u mnie myta podłoga codziennie i odkurzanie syn przejdzie na czworakach pare razy i spodnie brudne jak by miesiąc nie była myta podłoga. Wiec trzeba się nastawić ze dziecko będzie chowane w sierści. Ale chociaż nie choruje 😂
Ja uważam że dzień bez kłaczka w zupie to dzien stracony i w tym duchu mam zamiar wychowywać nasza dzidzie😁🥰 aczkolwiek faktem jest ze nawet jak sprzątasz 140 razy dziennie to wyglada jak wyglada hehe . Najwyzej sie zamontuje bobasowi jakas froterke na śpiochach i będzie pożytek z raczkowania🤣

Nie wyobrażam sobie domu bez naszych sierściuchów❤❤
Od rana trochę ogarnęłam, wstawiłam zmywarkę i pralkę, rozmrażam mięso (musimy wyjeść zapasy bo bardzo dużo rzeczy wywalam🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️)
chodziła za mną jajecznica- więc zrobiłam- taką z szynką, cebulką i zjadłam z sosem ketchup- majonez🤭🤭❤❤
Jakie słodziaki 😍😍😍 ja cale życie wśród zwierząt i tez nie wyobrazam sobie inaczej.

Super bedziesz miala mala roznice miedzy ostatnia dwojka 😎
Zawsze podziwiałam kobiety, które chciały mieć taką małą różnicę. A tu proszę - sama teraz nią będę. 🤭

Witaj kochana. Chyba jesteśmy w tym samym wieku 😉 gratuluję dwóch kreseczek 😍 piękna gromadkę będziesz mieć. Cudownie 💓 trójka to moje marzenie 😍
A Ty która ciąża? 😍

Cukier w ciąży jest w normie do 92.
Ja też mam cały czas za wysoki, muszę kupić nowe paski do glukometru bo się skończyły. Zapewne czeka mnie cukrzyca ciążowa jeśli tym razem nie poronię.
Pewnie brałaś metformine? Ja nie odstawiłam w tej ciąży.
W poprzedniej odstawiłam, to może powodować też poronienia.
W badaniu krzywej mialam wszystko idealnie oprócz cukru na czczo. I wiem ze mam z nim problem juz jakis czas. Norma do 92 a u mnie 98. I rob co chcesz, dieta, ćwiczenia, wszystko z niskim IG, ale to jak umarłemu kadzidło. Za kilka godzin mam teleporade z diabetologiem. Ciekawe czy mi da insuline czy metformine.. o metforminie czytalam różnie, jedni uważają ze nie wolno w ciazy, inni zalecają. W sumie tak samo z acardem było. Kto by pomyślał pare lat temu zeby dac ciężarnej aspiryne😱

W badaniu krzywej mialam wszystko idealnie oprócz cukru na czczo. I wiem ze mam z nim problem juz jakis czas. Norma do 92 a u mnie 98. I rob co chcesz, dieta, ćwiczenia, wszystko z niskim IG, ale to jak umarłemu kadzidło. Za kilka godzin mam teleporade z diabetologiem. Ciekawe czy mi da insuline czy metformine.. o metforminie czytalam różnie, jedni uważają ze nie wolno w ciazy, inni zalecają. W sumie tak samo z acardem było. Kto by pomyślał pare lat temu zeby dac ciężarnej aspiryne😱
No dokladnie kiedys acard to bylo zlo dla kobiet ciezarnych dzis norma :)
Daj znac co Ci powie

reklama
Do góry