reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
tak, ale to

Tak, dzis, wlasnie sie wykapalam i ogarnelam owlosienie bo zaroslam jak yeti 😂😂😂 ale generalnie czuje ze jeszcze za wczesnie, 6+1, a chyba mialam lekko przesunieta owulacje ... a u ciebie ktory dzis dc?
5+6 wiec o wiele za wcześnie ale lekarz chcial skontrolowac wiec jade. Ale mam zle przeczucia :( ciaza po stratach jest mega ciezka psychicznie :(

Witamy [emoji3590][emoji16] miło że nasze grono się powiększa
Cześć dziewczyny [emoji6] witam się z wami u ja w tej chwili 5+4. Wizyta na 27go października. Mialam wizytę we wtorek i był pęcherzyk. Pani dr mówi że wszystko idzie ku dobremu [emoji6] to nasza trzecia wymarzona dzidzia [emoji3590]

5+6 wiec o wiele za wcześnie ale lekarz chcial skontrolowac wiec jade. Ale mam zle przeczucia :( ciaza po stratach jest mega ciezka psychicznie :(
Ja juz nie mowie o przeczuciach, bo w lipcu WIEDZIALAM ze bedzie dobrze i nawet do tego etapu nie doczekalam ... staram sie myslec pozytywnie ale ciezko mi wierzyc ze bedzie dobrze, skoro juz dwa razy nie bylo. Najgorsze ze na nic nie mamy wplywu, trraz tylko trzeba czekac cierpliwie

reklama
Czy wy dziewczyny w ogóle nie pracujecie? [emoji14]
Ja codziennie w robocie od 9 do 17.
Też mnie ciągnie brzuch codziennie, najbardziej wieczorami i w nocy, dobrze że nie jestem sama. Piersi bolą jak schodze po schodach a poza tym żadnych więcej objawów. Dzisiaj mam 5+0. Wizyta 18 października.
Ja już L4. Od dwóch kresek na teście zwolnienie.

Do góry