reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

No i dzwonila do mnie ginekolog, ze miala kontakt z pacjentem Covid i czeka na wyniki, tak więc klops z dzisiejszej wizyty.. 😠

reklama
Właśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wizyty o pare dni. W tym momencie jestem umówiona na 6+3 a chce przenieść na 5+6. Myślicie że już coś będzie widać? Niby to tylko 4 dni

Och 😢 a możesz iść do kogoś innego?
chcialam do niej bo ostatnio zleciła mi mutacje genetyczne do zrobienia a juz mam wyniki i tam wyszly nieprawidłowości więc przy okazji chciałam z nią to skonsultowac. Poza tym juz dyrektorowi zglosilam ze koncze prace wcxesniej, juz byłam umalowana, wyszykkowana i za 30 min mialam wychodzic wiec to mnie tez zdenerwowało.

Właśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wizyty o pare dni. W tym momencie jestem umówiona na 6+3 a chce przenieść na 5+6. Myślicie że już coś będzie widać? Niby to tylko 4 dni

Mi sie wydaje ze na tym etapie kazdy dzien to troche taki kamien milowy i nawet 4 moga zrobic roznice :) jak dla mnie 6t3d jest duzo pewniejszy, w 5t6d wieksza szansa ze nie zobaczysz serduszka i tylko sie zdenerwujesz 🙃

Mi sie wydaje ze na tym etapie kazdy dzien to troche taki kamien milowy i nawet 4 moga zrobic roznice :) jak dla mnie 6t3d jest duzo pewniejszy, w 5t6d wieksza szansa ze nie zobaczysz serduszka i tylko sie zdenerwujesz 🙃
To może faktycznie zaczekam. Zaczyna się młyn u mnie w pracy i chciałam potwierdzić i zgłosić to w robocie. Ale może te 4 dni mnie nie zbawia...
Cholera, jakaś paranoja jest teraz z tym koronawirusem... Ciekawe jak sytuacja będzie wyglądać w czerwcu:/
Martwię się tym czerwcem. Zawsze chciałam poród rodzinny a tu raczej się na taki nie zanosi 😥 nie wiem jak to będzie, straszna panikara ze mnie i nie chciałabym być sama.

reklama
To może faktycznie zaczekam. Zaczyna się młyn u mnie w pracy i chciałam potwierdzić i zgłosić to w robocie. Ale może te 4 dni mnie nie zbawia...

Martwię się tym czerwcem. Zawsze chciałam poród rodzinny a tu raczej się na taki nie zanosi 😥 nie wiem jak to będzie, straszna panikara ze mnie i nie chciałabym być sama.
Przezylam porod z mezem a drugi bez męza bo zawiozl mnie tylko i wrocil do synka(mial wtedy 18 miesiecy) i powiem tak nie bylo zle jakos bardzo nie odczulam bo polozne byly cudowne.. tak wiec glowa do gory.. do czerwxa jeszcze troche wiec oby sie cos zmienilo a jak nie to i tak dasz rade!:*

Do góry