reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Możesz już przy nim trochę odpocząć? Bo mój 2 latek nie daje mi za bardzo odpocząć [emoji23]
Podziwiam Was dziewczyny jak dajecie radę z dziećmi. Ja praktycznie codziennie nam 2-godzinne drzemki bo już nie daje rady. A z dzieckiem to przypuszczam że nie ma szans na taki odpoczynek. Do tego bóle głowy i mdłości. Nie dałabym rady chyba jeszcze do tego zajmować się dzieckiem 🙈

W ogóle wczoraj miałam zły dzień, praktycznie pół dnia płakałam 😅 Albo ze wzruszenia albo że nie poradzę sobie i nie będę dobra mama 🙈 a nawet jeszcze serduszka nie usłyszałam. Wariatka ze mnie 😂

reklama
Hej kochana. Ja dzis zrobiłam test i jest bardzo podobny do twojego. Jestem 4 dni przed @ mialam jakies przeczucie od rana zeby zatestowac i prosze...w ogole to mam dzis taki jakis posmak metaliczny w buzi boli mnie lewy jajnik czasem mocniej czasem mniej to jest bardziej takie klucie wiec jestem pelna nadziei ze bedzie sie to rozwijac pomyslnie tobie tez tego zycze z calego serca <3
Mój zrobił się po 4min ciemniejszy niż na zdjęciu, zdjęcie poszło od razu po minucie hahahaha ja posmaku nie mam. Ale wlasnie tak mnie podbrzusze kuje (albo kłuje, nie wiem jak bardziej poprawnie 🤣) z objawow mam jeszcze niesamowity wybuch placzu w sobote, bo nie chcialam jechac do przyszlego tescia na imieniny. Bo dzien wczesniej zlapalam gume w Warszawie, byl duzy stres i nie chcialam nikomu zepsuc humoru swoim humorem... pojechalam i bylam dusza towarzystwa jak zawsze, ale afera wyszla nieziemska. Takiego placzu w moim wykonaniu jeszcze nie bylo 🤣🤣😝 najbardziej martwie sie tym, ze jestem przeziebiona...
Dziekuje i wzajemnie oczywiscie ❤ musi byc dobrze 🙏🏻
Gratulacje! U mnie pierwsza wizyta wypada w 6t2d ale juz mi sie to sni z tego czekania 😅
Jak dam rade to tez poczekam te 2tyg, ale nie obiecuje 😁😅 chcialabym juz pojsc na serduszko... w poprzedniej ciazy nie bylo mi to dane. Ale teraz musi sie udac 🙌🏻

Czesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze 🙌🏻 termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy 🙈
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska ❤ To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki 🙈 a od slodkiego mnie odrzuca.
Podpowiedzcie, kiedy poszlyscie na pierwsza wizyte?
Gratuluje, trzymam kciuki bo kreski pięknie się przebijają 🤩
Hej kochana. Ja dzis zrobiłam test i jest bardzo podobny do twojego. Jestem 4 dni przed @ mialam jakies przeczucie od rana zeby zatestowac i prosze...w ogole to mam dzis taki jakis posmak metaliczny w buzi boli mnie lewy jajnik czasem mocniej czasem mniej to jest bardziej takie klucie wiec jestem pelna nadziei ze bedzie sie to rozwijac pomyslnie tobie tez tego zycze z calego serca <3
Gratuluje. Ładnie coś widać 🥰

Podziwiam Was dziewczyny jak dajecie radę z dziećmi. Ja praktycznie codziennie nam 2-godzinne drzemki bo już nie daje rady. A z dzieckiem to przypuszczam że nie ma szans na taki odpoczynek. Do tego bóle głowy i mdłości. Nie dałabym rady chyba jeszcze do tego zajmować się dzieckiem 🙈

W ogóle wczoraj miałam zły dzień, praktycznie pół dnia płakałam 😅 Albo ze wzruszenia albo że nie poradzę sobie i nie będę dobra mama 🙈 a nawet jeszcze serduszka nie usłyszałam. Wariatka ze mnie 😂
Haha ahhh te hormony 😁 ja w czwartek tak nagle zaczęłam ryczeć jak szalona. Mój się na mnie patrzy i nie wiedział co powiedzieć a jeszcze o ciąży nie wiedzieliśmy 😂 także twoje zachowanie jest w pełni uzasadnione 🙃 i nie zamartwiaj się, będziesz najlepsza mama!

Czesc dziewczyny, niesmialo sie witam po 1,5 roku staran ❤ chociaz boje sie cieszyc po poprzednim pustym jaju... oby tym razem bylo dobrze 🙌🏻 termin drugi raz byłby ten sam, 2 dni róznicy 🙈
Dzis zrobilam test, 2 dni przed spodziewana małpą i jest nieśmiała druga kreska ❤ To był mój pierwszy cykl na clo. Z objawow mam bolace piersi i troszke pobolewa mnie macica, takie jakby ciagniecie. No i rzucam sie na ogorki 🙈 a od slodkiego mnie odrzuca.
Gratulacje! Trzymam kciuki :) ja bylam 4+5 :)

Hahahha ja w sobote plakalam ze chce sobie kupic nowe ciuchy a do wyplaty 5 dni 😂😂

Podziwiam Was dziewczyny jak dajecie radę z dziećmi. Ja praktycznie codziennie nam 2-godzinne drzemki bo już nie daje rady. A z dzieckiem to przypuszczam że nie ma szans na taki odpoczynek. Do tego bóle głowy i mdłości. Nie dałabym rady chyba jeszcze do tego zajmować się dzieckiem [emoji85]

W ogóle wczoraj miałam zły dzień, praktycznie pół dnia płakałam [emoji28] Albo ze wzruszenia albo że nie poradzę sobie i nie będę dobra mama [emoji85] a nawet jeszcze serduszka nie usłyszałam. Wariatka ze mnie [emoji23]
No cóż życie [emoji16] nie ma wyjścia innego po prostu [emoji16] jeśli człowiek decyduje się na drugie dziecko, to wie, że nie będzie odpoczywał jak w pierwszej ciąży. Jeśli będziesz chciała drugie dziecko, to też tak będziesz mieć [emoji16]
Ale ja ogólnie nie narzekam, jestem zmęczona dopiero popołudniu, a pod wieczór mąż już wraca z pracy, więc wczoraj sobie leżałam z 1h wtedy [emoji106]

Hej😊 rozgosc się kochana 😘

Suuuper 😍 gratki😘

reklama
Możesz już przy nim trochę odpocząć? Bo mój 2 latek nie daje mi za bardzo odpocząć [emoji23]
Dla pocieszenia ja pierwszy przełom u Michała zaobserwowałam jak miał 2 i pół lat🙂 już chwilkę się sam zabawił, mogłam iść sama siku 😅
A teraz jest już spoko. To już starszak pełną parą 😉 sam się pobawi, coś porobi, ma koleżankę z którą jak się bawi to jestem potrzebna jako kucharka i kelnerka, tylko obsługuje towarzystwo 😅 wiadomo, że jak jest cicho to coś kombinuje 🤣 do tego Michał jest bardzo aktywny szybki ruchliwy i glosny 🙈🤣 uwielbiam z nim wieczory, bo wtedy jest jeszcze taki mój maniuni i mogę się poprzytulac 😉

Do góry