Super! Ja mam 5latka z autyzmem i corke 3l8m z nimi to armagedon ale kocham nad zycie i juz sie przyzwyczailam do ciaglego krzyku w cosgu dnia jak nie krzycza to jest luksusDla pocieszenia ja pierwszy przełom u Michała zaobserwowałam jak miał 2 i pół lat już chwilkę się sam zabawił, mogłam iść sama siku
A teraz jest już spoko. To już starszak pełną parą sam się pobawi, coś porobi, ma koleżankę z którą jak się bawi to jestem potrzebna jako kucharka i kelnerka, tylko obsługuje towarzystwo wiadomo, że jak jest cicho to coś kombinuje do tego Michał jest bardzo aktywny szybki ruchliwy i glosny uwielbiam z nim wieczory, bo wtedy jest jeszcze taki mój maniuni i mogę się poprzytulac
reklama
joszka
Fanka BB :)
Witam sie we wtorek ale miałam sen snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam
Domi_Polka
Hahaha co za senWitam sie we wtorek ale miałam sen snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam
Ariszka
Haha te sny ciążowe mi się snilo ze sama sprawdzalam czy dzidzius sie dobrze zagnieździł. Nie pytajcie jak to sprawdzalamWitam sie we wtorek ale miałam sen snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam
Za 20 min. wchodze do gabinetu. Jestem tu jedyna
Niesia90
Wygrałaś a może to ze szczęścia było że nowe ciuchy będziesz mieć?Hahahha ja w sobote plakalam ze chce sobie kupic nowe ciuchy a do wyplaty 5 dni
Super że masz w mężu wsparcieNo cóż życienie ma wyjścia innego po prostujeśli człowiek decyduje się na drugie dziecko, to wie, że nie będzie odpoczywał jak w pierwszej ciąży. Jeśli będziesz chciała drugie dziecko, to też tak będziesz mieć
Ale ja ogólnie nie narzekam, jestem zmęczona dopiero popołudniu, a pod wieczór mąż już wraca z pracy, więc wczoraj sobie leżałam z 1h wtedy
jaki sen!!!Witam sie we wtorek ale miałam sen snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam
Starlights
Haha te sny ciążowe mi się snilo ze sama sprawdzalam czy dzidzius sie dobrze zagnieździł. Nie pytajcie jak to sprawdzalam
Za 20 min. wchodze do gabinetu. Jestem tu jedyna
Kciuuuki
Mała.czarna
Bol piersi tez nie?Ja w pierwszej ciąży miałam tylko mdłości z objawów w pierwszym trymestrze
Mała.czarna
Hahahhahaha ale senWitam sie we wtorek ale miałam sen snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam
Mała.czarna
Trzymam mocno!!! Czekamy na info ❤Kciuuuki
reklama
Właśnie chyba nie bolały mnie piersi [emoji16]Bol piersi tez nie?