reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dla pocieszenia ja pierwszy przełom u Michała zaobserwowałam jak miał 2 i pół lat🙂 już chwilkę się sam zabawił, mogłam iść sama siku 😅
A teraz jest już spoko. To już starszak pełną parą 😉 sam się pobawi, coś porobi, ma koleżankę z którą jak się bawi to jestem potrzebna jako kucharka i kelnerka, tylko obsługuje towarzystwo 😅 wiadomo, że jak jest cicho to coś kombinuje 🤣 do tego Michał jest bardzo aktywny szybki ruchliwy i glosny 🙈🤣 uwielbiam z nim wieczory, bo wtedy jest jeszcze taki mój maniuni i mogę się poprzytulac 😉
Super! Ja mam 5latka z autyzmem i corke 3l8m z nimi to armagedon:D ale kocham nad zycie i juz sie przyzwyczailam do ciaglego krzyku w cosgu dnia:D jak nie krzycza to jest luksus:p

reklama
Witam sie we wtorek :) ale miałam sen 🙈 snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) 😅 normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam 😀

Witam sie we wtorek :) ale miałam sen 🙈 snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) 😅 normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam 😀
Hahaha co za sen 😂

Haha te sny ciążowe 🤣 mi się snilo ze sama sprawdzalam czy dzidzius sie dobrze zagnieździł. Nie pytajcie jak to sprawdzalam🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Za 20 min. wchodze do gabinetu. Jestem tu jedyna🤔🤔😅

Hahahha ja w sobote plakalam ze chce sobie kupic nowe ciuchy a do wyplaty 5 dni 😂😂
Wygrałaś 😂😂😂 a może to ze szczęścia było że nowe ciuchy będziesz mieć? 🤔😂
No cóż życie
emoji16.png
nie ma wyjścia innego po prostu
emoji16.png
jeśli człowiek decyduje się na drugie dziecko, to wie, że nie będzie odpoczywał jak w pierwszej ciąży. Jeśli będziesz chciała drugie dziecko, to też tak będziesz mieć
emoji16.png

Ale ja ogólnie nie narzekam, jestem zmęczona dopiero popołudniu, a pod wieczór mąż już wraca z pracy, więc wczoraj sobie leżałam z 1h wtedy
emoji106.png
Super że masz w mężu wsparcie 🙂
😱 jaki sen!!! 😂😂

Hahahhahaha ale sen 🤣🤣

reklama
Do góry