reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Dla pocieszenia ja pierwszy przełom u Michała zaobserwowałam jak miał 2 i pół lat🙂 już chwilkę się sam zabawił, mogłam iść sama siku 😅
A teraz jest już spoko. To już starszak pełną parą 😉 sam się pobawi, coś porobi, ma koleżankę z którą jak się bawi to jestem potrzebna jako kucharka i kelnerka, tylko obsługuje towarzystwo 😅 wiadomo, że jak jest cicho to coś kombinuje 🤣 do tego Michał jest bardzo aktywny szybki ruchliwy i glosny 🙈🤣 uwielbiam z nim wieczory, bo wtedy jest jeszcze taki mój maniuni i mogę się poprzytulac 😉
Super! Ja mam 5latka z autyzmem i corke 3l8m z nimi to armagedon:D ale kocham nad zycie i juz sie przyzwyczailam do ciaglego krzyku w cosgu dnia:D jak nie krzycza to jest luksus:p

reklama
Witam sie we wtorek :) ale miałam sen 🙈 snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) 😅 normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam 😀

Witam sie we wtorek :) ale miałam sen 🙈 snilo mi sie, ze bylam na usg u mojej gin i okazało się, że to nie ciąża tylko jakaś piana mi sie zebrała w macicy i lekarka mi jakims medycznym odkurzaczem wysysał tą piane (rura jak od zwyklego odkurzacza) 😅 normalnie widziałam na monitorze od usg jak ta piana jest wciągana .. ale ulgę poczułam jak się przebudziłam 😀
Hahaha co za sen 😂

Haha te sny ciążowe 🤣 mi się snilo ze sama sprawdzalam czy dzidzius sie dobrze zagnieździł. Nie pytajcie jak to sprawdzalam🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Za 20 min. wchodze do gabinetu. Jestem tu jedyna🤔🤔😅

Hahahha ja w sobote plakalam ze chce sobie kupic nowe ciuchy a do wyplaty 5 dni 😂😂
Wygrałaś 😂😂😂 a może to ze szczęścia było że nowe ciuchy będziesz mieć? 🤔😂
No cóż życie
emoji16.png
nie ma wyjścia innego po prostu
emoji16.png
jeśli człowiek decyduje się na drugie dziecko, to wie, że nie będzie odpoczywał jak w pierwszej ciąży. Jeśli będziesz chciała drugie dziecko, to też tak będziesz mieć
emoji16.png

Ale ja ogólnie nie narzekam, jestem zmęczona dopiero popołudniu, a pod wieczór mąż już wraca z pracy, więc wczoraj sobie leżałam z 1h wtedy
emoji106.png
Super że masz w mężu wsparcie 🙂
😱 jaki sen!!! 😂😂

Hahahhahaha ale sen 🤣🤣

reklama
Do góry