Powodzenia! Bądź silna kochana starania to ciężki czas dla nas kobiet. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje dwie kreskiHejka, daje update jak obiecałam, u mnie dziś 1dc, po 4 dni spóźnienia @ przyszła, eh.. trochę popłakałam ale już mi przeszło, nie ma co się załamywać trzeba działać dalej. Także opuszczam Was i życzę powodzenia Tobie i każdej dziewczynie z osobna oby wszystko było dobrze u Was :*
reklama
Ariszka
Fanka BB :)
No i dzwonila do mnie ginekolog, ze miala kontakt z pacjentem Covid i czeka na wyniki, tak więc klops z dzisiejszej wizyty..
Udało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz
Ja bym poczekała na Twoim miejscu. Będzie lepiej widać kropeczkęWłaśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wizyty o pare dni. W tym momencie jestem umówiona na 6+3 a chce przenieść na 5+6. Myślicie że już coś będzie widać? Niby to tylko 4 dni
Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przyJa jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się ☹ w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
Ariszka
miało być - a przynajmniej spróbujUdało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz
Ja bym poczekała na Twoim miejscu. Będzie lepiej widać kropeczkę
Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przy
joszka
nie chcę u innego ginekologa, wstepnie jestem jutro do niej umowiona na 10.20 ale dzisiaj ma dac znac, ze wynik ma ujemny, jezeli ma covid to wtedy do innego pojdeUdało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz
Ja bym poczekała na Twoim miejscu. Będzie lepiej widać kropeczkę
Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przy
Niesia90
To trzymam kciuki żeby nie było covidunie chcę u innego ginekologa, wstepnie jestem jutro do niej umowiona na 10.20 ale dzisiaj ma dac znac, ze wynik ma ujemny, jezeli ma covid to wtedy do innego pojde
Mała.czarna
Kochana to nie jest powiedziane. Mi kiedys gin powiedzial ze jak ciaza jest zdrowa to utrzyma sie mimo wszystko. Wit C, czosnek i apap i zaraz przejdzieJa jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
A mąż jak zareagował na 3 dziecko? [emoji16]No 19 miesiecy roznicy bylo bylo bo oboje to takie wymagajace dzieci.. ale teraz juz sie do tego przyzwyczailam do tych zajec i terapi tez. Co prawda nie planowalismy 3 dziecka i jak teraz sobie mysle to poczatki beda trudne ale zaprawiona w boju jestem xD
Za to raczej reakcja rodzicow moze byc kiepska bo oczywiscie ze jak ja sobie poradze itd no ale dziadkami są cuodwnymi dla moich dzieciakow takze no..
Zaskoczony ale o dziwo spokojnie to przyjal tylko mowi ze teraz trzeba zmienic koncepcje auta(mielismy kupic po nowym roku superba) a teraz trzeba szukac z 3 siedzeniami z tyluA mąż jak zareagował na 3 dziecko? [emoji16]
reklama