reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hejka, daje update jak obiecałam, u mnie dziś 1dc, po 4 dni spóźnienia @ przyszła, eh.. trochę popłakałam ale już mi przeszło, nie ma co się załamywać trzeba działać dalej. Także opuszczam Was i życzę powodzenia Tobie i każdej dziewczynie z osobna oby wszystko było dobrze u Was :*
Powodzenia! Bądź silna kochana 😘 starania to ciężki czas dla nas kobiet. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje dwie kreski 😘

reklama
No i dzwonila do mnie ginekolog, ze miala kontakt z pacjentem Covid i czeka na wyniki, tak więc klops z dzisiejszej wizyty.. 😠

Udało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz
Właśnie zastanawiam się nad przeniesieniem wizyty o pare dni. W tym momencie jestem umówiona na 6+3 a chce przenieść na 5+6. Myślicie że już coś będzie widać? Niby to tylko 4 dni
Ja bym poczekała na Twoim miejscu. Będzie lepiej widać kropeczkę 😍
Ja jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się ☹ w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki😭 boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przy

Udało się coś załatwić u innego gin? nie czytałam na bieżąco. Może się gdzieś wciśniesz

Sasidi, to nie jest reguła, w tamtej ciązy mogło być tak a w tej inaczej, nie stresuj się na zapas. A przy
miało być - a przynajmniej spróbuj :)

nie chcę u innego ginekologa, wstepnie jestem jutro do niej umowiona na 10.20 ale dzisiaj ma dac znac, ze wynik ma ujemny, jezeli ma covid to wtedy do innego pojde 😊

Ja jestem załamana... Jakaś infekcja przyplątała mi się ☹️ w ostatniej ciąży też miałam i później obumarła... Chociaż brałam leki😭 boję się , jutro jadę do mojego gin po receptę
Kochana to nie jest powiedziane. Mi kiedys gin powiedzial ze jak ciaza jest zdrowa to utrzyma sie mimo wszystko. Wit C, czosnek i apap i zaraz przejdzie

No 19 miesiecy roznicy:) bylo bylo bo oboje to takie wymagajace dzieci.. ale teraz juz sie do tego przyzwyczailam do tych zajec i terapi tez. Co prawda nie planowalismy 3 dziecka i jak teraz sobie mysle to poczatki beda trudne ale zaprawiona w boju jestem xD
Za to raczej reakcja rodzicow moze byc kiepska bo oczywiscie ze jak ja sobie poradze itd no ale dziadkami są cuodwnymi dla moich dzieciakow takze no..
A mąż jak zareagował na 3 dziecko? [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj robiłam test, wyszedł pozytywny! To moja 2 ciąża, z pierwszej mam córkę:)
Umówiłam się na wizytę 3.11 jutro i w piątek planuję iść na bete 💪

Załączniki

• received_255957829126230.jpeg
    received_255957829126230.jpeg
    63,5 KB · Wyświetleń: 85
Do góry